måndag, november 16, 2009

Lite tid

Jag har inte hunnit med något Fredagstema denna gången heller. Har knappt hunnit med att läsa ikapp de bloggar jag brukar följa, och har inte hunnit blogga själv heller på ett par dagar.
Det är lite mycket just nu. Tiden räcker inte till. Vad gäller Fredagstema ska jag försöka att hinna med de återstående denna månaden men om det fortsätter att vara ungefär såhär mycket så kommer jag nog tyvärr inte att hinna.

Helgen har annars varit bra förutom att vädret på något underligt vis verkar vara sådant nu att det är jättefina dagar i veckorna men på helgen kommer regnet och gråheten. Enligt väderprognosen för denna veckan ser det ut att bli ungefär likadant. På fredag och lördags är det regnmoln men fram tills dess verkar det som om det ska bli strålande sol.
Jag ska försöka skriva mer om helgen senare och visa lite bilder, men nu hinns det inte med.

Vill nu bara passa på att GRATULERA Svägerskan och hennes Loff som firade 4 år igår!

GRATTIS!!!!!
6 kommentarer:

Desiree sa...

Ibland är det mycket. Jo jag vet precis vad du menar. Du får köra bloggen på sparlåga ett tag tills dess att du hunnit ikapp.
Usch inte kul när vädret är piss under helgerna. Jag vet precis hur det är också för vi hade det ju just så under hela september och halva oktober nästan. Det var för bedrövligt. Hoppas att det ger med sig snart så att ni får njuta av fint väder till helgen.

Syster i söder sa...

Tack!!!! Nästa helg firar vi ordentligt på slott =) man behöver lyxa lite ibland också. Längtar till att ni kommer hem! kram

Annika sa...

MEN SKIT!!!
E're sant!
Ska det bli regn och rusk till helgen då VI kommer!!!
Näääääeeeee.....Och vi som ska gå över Brooklyn Bridge...åka tiöö Ellis Island etc...
MÅTTE de ha fel.
Här i DC var vädret varmt som tudan iallafall igår. Idag är det fnt. Ja, förutom att det är fööör varmt...
DO not like it...
men låt oss hålla tummarna till helgen!!!
Kramar!!

Marianne sa...

Gör som Desirée säger, lägg bloggen på sparlåga tills du har tid! Ägna dig åt det du måste. Och så hoppas vi att det blir sol men svalt till helgen när Annika är hos dig!

Kram!

Suddrik sa...

Det där vädret inverkar verkligen mer på oss än vi vill. Jag tittar på mina widgets och när jag ser att det regnar här men är 14 grader så gör det inget, för det hälften så varmt eller kallare ändå i Sverige. Skönt med årstider är det också. Snart är det dessutom februari så man kan börja klä av sig igen.

Victoria sa...

Åh, vad jag känner igen mig! Ibland blir "livet i datorn" lidande, man hinner inte läsa några inlägg hos sina favoriter, än mindre åstadkomma några själv! Men det får ta den tid det tar.
Kramar!!/Vic