tisdag, december 08, 2009

Ett sms

Igårmorse eller snarare igårnatt vaknade jag till av att min mobil surrade till på nattygsbordet. Jag var dock alltför trött för att se vad och vem som skickat ett meddelande mitt i natten och tänkte att "Om det var katastrofviktigt, alltså om något hänt där hemma med nära och kära, skulle de ju inte skickat ett sms utan har ringt. Alltså kan det vänta ett par timmar". Sedan somnade jag om. När jag ett antal timmar senare vaknade till visade klockan på 7 och jag mindes svagt den nattsurrande mobilen. Självklart ville jag nu se vad jag fått för meddelande och utan att bli alltför privat här eller röja andras identitet och personliga liv, måste jag ändå få säga att jag blev så otroligt fantastiskt glad över den lysande displayen. För det var något oerhört stort som stod där. Underbart. Jag blev så glad att jag faktiskt grät en skvätt så kudden blev lite fuktig. Men det var som sagt glädjetårar.

Nu vill jag mest säga att min glädje består.
Även om jag också har full förståelse för den oro och skräck som kanske kommer att följa en tid trots eller snarare på grund av detta oerhörda fantastiska. Jag vet eftersom ni redan varit där och vandrat en stund på botten. Men det var då. Nu är nu. Och jag hoppas verkligen att ni så småningom kommer att kunna vila lite lugnare i allt och få glädjas åt er väntan och era förberedelser inför det mirakel som så småningom kommer bli en del av er verklighet.

Nu hoppas jag att jag inte jinxat något med detta inlägg.
Jag är mycket medveten om att inget är säkert och att allt kan hända.
Men just i detta nu hoppas, önskar och tror jag så intensivt att detta allt betyder just ALLT och inte ett Ingenting.

Så Nenne, Spindelmannen och Nancy Fancypants!
Ett enormt varmt Grattis och jag lovar att jag kommer fortsätta finnas här för er vad dessa närmsta månader än kommer att föra med sig. Vad är väl en Atlant? Egentligen? Hjärtat klappar lika varmt trots stora avstånd. Hoppet och Trösten kan flyga lika snabbt som ljuset så avstånd betyder ändå inget. Inte när det handlar om riktig vänskap.



Och för er som ändå är nyfikna över sms:t tror jag att jag kan hänvisa till sms-skickarens egen underbara blogg. Då har jag iallafall inte avslöjat mer än vad Bloggaren själv har gjort....

10 kommentarer:

Nenne Nennelainen sa...

:-D:-D:-D:-D:-D

Puss på dig, vännen!

Saltistjejen sa...

Nenne,
puss tillbaks!!!

Anne sa...

Jag misstänkte att det var en graviditet det handlade om, det bara kändes så....sen kollade jag på länken till din kompis blogg och där bekräftades det ju :)
Roliga nyheter och fint att det kan komma goda nyheter med natt-sms, annars är ju skräcken det där med telefonkontakt nattetid. Att då har något hänt.

Millan sa...

Ah vad skoj att fa sa roliga nyheter det forsta man far pa morgonen. Da kan ju dagen inte bli annat an bra sedan!!
:-)

Trillingnöten sa...

Men vad man blir nyfiken! Jag tror nog att nyfikenheten är människans bästa vän och OVÄN ibland :) För var skulle vi vara om vi inte varit nyfikna? kanske skulle jorden inte gå under ;p

Saltistjejen sa...

Anne,
ja det var ett otroligt roligt besked jag fick! Men hon visste att jag vlle veta så snart som möjligt. De har haft en mycket lång och mödsoam väg till detta och nu hoppas jag bara att allt går hela vägen.
kram!


Millan,
ja jag kan säga att jag käne en lyckokänsla hela dagen!
kram!


Trillingnöten,
haha! Ja visst är det då. Men om du är riktigt nyfiken kan du kolla hennes egen blogg. Den är förövrigt oerhört bra!
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Kul för dina vänner!!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
ja det är helt oerhör! Efter flera års försök och ett antal IVF:er bakom sig så har de äntligen äntligen lyckats!
kram!

Marianne sa...

Grattis till Nenne!

Anonym sa...

Visst är det UNDERBART!!! :-)

//Lapinette