tisdag, december 01, 2009

Nyss hemkommen

Tillbaka efter en mycket trevlig kväll ute med vänner. Åt middag på en indisk restaurang "om hörnet" och tog en öl på en pub bredvid. Hann med att uppdatera oss om saker som hänt sedan sist och att "skvallra" lite smått. Ett skönt och välkommet avbrott i sjukstugeföljetongen samt jobbsnurren som pågår runtomkring mig just nu.
Här hemma hittar jag M i soffan tittandes på en fransk film. Tydligen väldigt bra. Själv ska jag nog ta och göra mig lite te och sedan lägga mig. Det blir en tidig morgon imorgon. Än vet jag inte ens ifall Lill-Skruttan var feberfri ikväll eller om M och jag får ta halvdag imorgon också. Ska fråga när nu filmen tar slut.
Nu ska tevatten kokas.

12 kommentarer:

Livet enligt Jenny sa...

Vad underbart med en kväll med vännner! Det behöver man när det snurrar mycket i livet. Åkte själv till min syster igår. Jag håller tummarna att lillan är feberfri idag!
Kramen

Petra H sa...

Det låter som både du och M hade en mysig kväll, du med vänner, indisk mat och öl och han med den franska filmen ;-) Håller tummarna att lilla E är feberfri och snart blir av med den hemska hostan!! Hosta är verkligen urjobbigt att ha, jag får själv oftast hosta som aldrig försvinner (när jag är förkyld) så jag kan tänka mig vad hon går igenom (och ni).
Stora kramar!

Jemayá sa...

oj nej, har inte hunnit läsa mycket och missat att Ella är sjuk. Och i den åldern....känner så igen mig med detdär att man verkligen får behärska sig då knytnävarna flyger! Har varit överraskad över hur aggressiva barn egentligen är - det tycks vara naturligt, onaturligt verkar vara att vara snäll/ givmild...Detdär ser jag ju mer och mer av nu på bantis, vi får jobba hårt på att lära dem att inte slåss, vara elaka med varandra, mobba varandra - och detta är på landet med en liten grupp! Glad att du fick ett avbrott med något trevligt. Sköt om dig själv också (du tar väl vitaminer eller något annat stärkande? När du sover så lite ligger det nära till hands att du också blir sjuk :()!! Stor kram!!!

Saltistjejen sa...

Livet enligt Jenny,
ja det 'r s[ sk;nt att ha v'nner man tr'ffar s[ livet inte enbart blir jobb och sjuka barn... ;-)
Kul at du är hos din syster!!! Hoppas ni får det mysigt!
kram!


Petra,
ja jag tror han var rätt näjd med sin kväll på "egen hand" också. Ibland är det skönt att vara själv hemma och softa. Hosta är verkligen hemskt! Och det är den jag mest hoppas ska försvinna snart. Och febern såklart.
Kram!

Annika sa...

Må det var bättre idag. Tycker ni haft så mkt sjuldomar och elände i höst.
En kväll med vännerna är härligt!
Kram!

Desiree sa...

Låter nice, det kan du helt klart behöva efter måndagens mödor. Skönt att du kunde få en liten paus med goa vänner. Hoppas att lillskruttan är feberfri så att ni kan få ett bra slut på den här veckan.

Kram

Saltistjejen sa...

Jemayà,
ja det är lite jobbigt med all den här fysiska "trotsen" men jag hoppas att det ska gå över med tiden. Försöker dock att visa och säga att det är fel att slåss. Vet att de arbetar mycket med just detta på adgiset också.
kram!


Annika,
skojar du!?!? Känns som om vi har varannanveckassjuka här under hela hösten. Skitjobbigt! tar både på energin och humöret...
Men nu hoppas jag att detta ska vara sista innan nästa år ialafall.
Kram!


Desiree,
ja det var skönt med ett avbrott från allt. Sådant behöver man emellanåt.
Nu får vi se hur resten av veckan blir.
Kram!

olgakatt sa...

Var på Statens Museum för Kunst i Dronningens By idag. Tänkte på er när jag såg en uppblåsbar "Skriet" att ha på skrivbordet, haha. Man skulle ha den när det klumpade ihop sig för mycket.....
Fast jag tror att lättar mer om man får vråla själv eller åtminstone får väsa mellan tänderna. Och allra bäst blir det när man får en välförtjänt frist i glada vänners lag!
Nej, jag köpte inget "skri" i julklapp.

Petra H sa...

Förresten, det är inte bara barnfamiljer som har varannan-vecka-sjukdom den här hösten. Min syster har sin TREDJE halsfluss och därmed pencillinkur på typ 1½ månad. Snacka om att hon är URTRÖTT på att ha ont i halsen!

Trillingnöten sa...

Det är alltid bra attkomma iväg en stund hemifrån :) Då får man lite mer energi att ta itu med det mindre roliga!

Marianne sa...

Hoppas verkligen Lill-Gosan är frisk igen! Fy så jobbigt det blir när allt bara är elände och ingenting passar en sån liten. Det går ju inte riktigt att föra en diskussion om saker och ting ... Undrar om det är någonting som går, både Klas och jag har världens hosta båda två just nu, ibland låter det som om någon av oss håller på att hosta lungorna ur kroppen.

Och hoppas att varken du eller M blir smittade!

Kramar!

Saltistjejen sa...

Olgakatt,
ja eller kanske som skärmsläckare....?!
;-)
Kram


Petra,
oj stackars din syrra!!!!!
kram!


Trillingnöten,
ja det var guld värt.Marianne,
nej diskussioner kan tyvärr inte föras. Hm, men hon är på dagis idag iallafall. Mycket bättre igår så jag hoppas verkligen att det inte dröjer alltför länge innan hostan är väck. För den låter fortfarande hemskt.
Kram!