söndag, december 20, 2009

Glöggfest

Vår Glöggfest i fredags blev väldigt lyckad.
Vi ordnade den tillsammans med svenska O och eftersom det var han som fixat "glöggkoncentratet" samt att festen hölls i hans lägenhet så hade vi inte alltför mycket att göra innan vilket var bra. Vi kom ju hem från Miami i onsdagskväll. Det vi bidrog med var att koka knäck, hjälpa till att blanda till glöggen, dekorera samt att fixa lite musik och annat smått o gott.

Här nedan är bilder.


Tilltugg


Lill-Skruttan testar soffan. I fönstret en av våra ljusslingor.


Det var ett par barn på festen.


Jag och mina vänner från f d arbetsplatsen.


Allmänt mingel när fler och fler gäster droppade in.


Soffmingel


U underhåller Lill-Skruttan.


Lyckad fest med mycket glögg.

5 kommentarer:

Anne sa...

Vad stort svenska O verkar bo, hans lägenhet såg jätteläcker ut, av det jag kunde bedöma på dina bilder. Gillade de glöggen? Såg det låg en mögelost på bordet också, gick den kombon hem hos folk? Det är ju såå gott, men är man inte van vid det kanske man tycker det verkar helmysko . Såg du skrev om Avatar tidigare. Njae, jag förhåller mig rätt kallsinnig trots din förälskelse :) DEN sortens film kan inte vara bra....
Ifall det inte skrivs nåt mer från min sida före jul, så får jag här och nu passa på att önska er en riktigt god jul och hoppas att resan till Sverige går bra och att vistelsen där blir riktigt lyckad (med inte sååå mycket hets och stress). kram!

Trillingnöten sa...

Oj, vad mycket folk! Är alla amerikaner eller är det en salig blandning? Tyckte de om glögg?

Livet enligt Jenny sa...

Vilken härlig fest! Roligt när det kommer så mycket folk. Vad tyckte de om glöggen??

Saltistjejen sa...

Anne,
nej O´s lägenhet är av samma storlek eller ska jag säga litenhet, haha som vår. Men skillnaden är att hans inte är packad med saker som ho oss....! ;-)
Alla gillade glöggen men de flesta har ju provat hos oss tidigare år. Mögeosten till pepparkakorna var det nog mest vi som åt...
Ang filmen så förstår jag att om man itne alls gillar Fantasy eller sådana typer av filmer eller böcker så faller man nog inte för den. Men jag ÄLSKAR fantasy. Både i bok och filmform!!!! Så för min del var den klockren!!!!!!
Hoppas ni får en riktigt härlig jul och ett fint nyår ni också!!!
KRAAAM!


Trillingnöten,
det var en blandning. De flesta var nog inte amerikaner, eller så var det ganska 50-50??
Vi känner ju många européer här också. Och sydamerikaner etc.
Kram!


Livet enligt Jenny,
jo de gillar glögg! Flera av de är österrikare eller har bott i Tyskland och där har man ju gluhwein vilketn är väldigt likt glögg. De flesta har även druckit glögg hos oss tidigare år så det var inget nytt för dem.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Trevligt! Och där såg jag två (ja, utöver dig, M och Ella) som jag kände igen! Hälsa så mycket!