söndag, december 06, 2009

Förra helgen - Black Friday

Förra helgen var det ju som sagt Thanksgiving och det betyder långledigt här.
Fredagen efter Thanksgiving kallas Black Friday och är egentligen mest känd för att affärerna då har enorma utförsäljningar. Detta är starten på julhandeln. De flesta amerikaner kan under Black Friday hittas köandes i olika shoppingcenter eller utanför affärer som har lockpriser samt allmänt nedsatta varor. Själv struntade vi i rean och gick återigen en promenad på stan vilket slutade med en runda i Central Park. Lill-Skruttan var inte så jättepigg och vi insåg när vi kommit hem igen att hon faktiskt var sjuk. Feber hosta och snuva. Sedan kräktes hon också vilket jag redan skrivit om tidigare. Men helgen blev trots Lill-Skruttans förkylning ändå ganska okej. Nätterna var inte så bra på grund av hostan men vädret var fint på dagarna så vi kom iallafall ut en del på promenad. Här är ändå ett par bilder från turen i Parken under fredagen.

Parken i höstskrud.


Lill-Skruttan bekantade sig med en nyfiken hund.


Just nu är hundar ganska intressant och hon pratar ofta med dem... "Voff voff"


Hallå där! Regnskyddet användes som vindskydd för det blåste rätt friskt.


Att leka i löven var ganska skoj.

4 kommentarer:

Marianne sa...

Nej men inte nu IGEN! Eller nej, det var förra helgen. Nu är jag med. Pust, jag trodde att hon hade blivit förkyld igen.

Sista bilden när hon leker i löven är helt underbar!

KRAM!

Saltistjejen sa...

Marianne,
haha nej nu är hon frisk, men tyvöärr har JAG blivit sjuk. Blä!!! Inte kul alls. Men jag hoppas att jag ska bli bättre under nästa vecka.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Lövbilder är alltid så härliga! Särskilt med ett barn som leker i löven.

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
javisst är de. Hösten när den är som allra bäst på ngt vis. Antingen vackra färgade löv på träden eller härligt krispiga på marken!
Kram!