onsdag, maj 14, 2008

Bättre idag

Idag känns det mycket bättre!
Har sovit riktigt bra inatt. Vaknade endast ett par gånger, men känner mig ändå utvilad. Skönt! Solen skiner. Det ser ut att bli en underbar försommardag här. Sol och dryga 20 grader. Tyvärr kommer man nog se mesta av den inifrån eftersom det är vanlig jobbdag, men det gör ändå mycket för humöret. När jag klev av bussen här i Bronx i morse doftade det av nyklippt gräs. Träden är nu alla sådär intensivt ljusgröna att det nästan tar andan ur en! Azaleor, syrener och andra buskar blommar för fullt. Så vackert!

Och Tack alla för era uppmuntrande kommentarer på gårdagsinlägget!
Ni är så gulliga!

13 kommentarer:

Simone sa...

Det är en fantastisk tid tt få barn. Alla barnkalas kan hållas ute i framtiden;-)

Marianne sa...

Skönt att höra att du mår bättre i dag!

koko sa...

Lät som att du hade en jobbig dag igår, skönt att idag känns bättre. :-)
Ang sömn när barnet kommit stämmer det ju att det inte blir så mycket av den varan i början, men första 3-4 månaderna (minst) går man mycket på hormoner så då är faktiskt brist på sömn inte så jobbigt.
Fast jag som har ett barn som sover rätt bra på nätterna kanske inte ska uttala mig egentligen... ;-)

Här i Stockholm är vi också mitt uppe i det ljusgröna stadiet, sååå vackert! Tråkigt att det går över så fort bara...

Saltistjejen sa...

Simone,
å det har jag inte ens tänkt på än!! Men det är ju såklart så.
:-)


Marianne,
tack!!!


Koko,
ja det var ingen höjdardag igår även om det inte var någon "deppmantelö" heller direkt. Men det är skönt att det känns bättre idag iallafall. :-)
Tja det där med sömnen får man väl se hur det blir med. Det som kanske blir jobbigt för oss är ju att vi kommer jobba samtidigt som vi har ett spädbarn. Så ev sömnbrist kommer nog märkas en del då....
Kram!

Desiree sa...

Låter toppen. Lite mer sömn kan faktiskt göra underverk ibland :-)

Saltistjejen sa...

Desiree,
japp! Sömn är väldigt viktigt inser man när man inte får den.... ;-)

Annika sa...

Skönt att höra, Saltis. Lite sömn brukar ibland göra susen.

Här är azaleorna sgs överblommade, och syrenerna också.

KRAM!!

Anna, Fair and True sa...

Hoppas du mår bättre! Om inte, här kan du få dig ett gott skratt! http://beverlyrevelry.com/?p=942 (bebistema)

Lullun sa...

Nu var jag visst lite sent ute och fick läst "före" och "efter" inlägget på samma gång. Skönt att det känns bättre nu. Eller ja igår var det visst du skrev. Oj vad sen jag är. *hihi* Själv blev jag expert på hormon- och sömnbristreaktioner i perioden -1 till +2 år och då allra mest de spökande hormonerna. Inte så kul. Varken för mig eller Holger... ;-) Håller tummarna för att detta bara var något ytterst tillfälligt. Kram!

Jenny sa...

Hej! Vad roligt att hitta din blogg - dels för att jag själv är gravid (fast med #3 då) och dels för att vi också bott i NY (#1 är född där, på Beth Israel Medical Center :-))! Stor nostalgitripp mao!! Sköt om dig!! //kram

Saltistjejen sa...

Annika,
tack!! ja vi är ju lite efter här jmfrt med er så jag förstår ifall "våra" blommor redan blommat klart hos er.Anna fair and true,
Å jag ska kolla länken!


Lullun,
tja jag är ofta sen men det är ju tanken som räknas! :-)


Jenny,
jättekul att du hittat hit! Jag ska kolla in din blogg också!!! Och grattis till #3 nu! Är det sanrt dags för "entré" eller är du just i "startgroparna"?! Skoj att ni fick första barnet här också! Var det nyligen?

SweFlo sa...

Oj missade det igår! Bra att det är bättre nu. Sömn kan vara oerhört viktigt. Tyvärr så lär det ju inte bli eså mycket av den varan under de närmsta åren! ;-)

Saltistjejen sa...

Sweflo,
nej vi får väl se hur det blir med sömnen framöver. Har iallafall fått en bra natts sömn igen! Jippie! Så jag känner mig utvilad och på gott humör idag trots att det regnar som attans utanför fönstret... :-)