måndag, maj 05, 2008

Jag är nominerad hos Sica - vill ni rösta?!

Jag gick in på Sica's blogg och röstade på Lullun (Lollo på Grönland) när hon var nominerad till att bli veckans blogg. Och i och med att hon faktiskt vann så råkade min röst vinna deltagarpriset. Detta innnebar bl a att min blogg nu blev nominerad till att bli veckans blogg Sica's tävling. Jätteskoj! Så om ni gillar min blogg får ni gärna gå in och rösta på mig där! De andra nominerade kandidaterna finns också presenterade där ifall ni hellre vill rösta på någon av dessa, men självklart hoppas jag på att få ett par röster av er...!

Tror det är senast torsdag denna veckan (alltså 8 maj) man kan rösta. Man har en röst per dag. Det står mer detaljerat om hur röstningen går till på Sica's blogg, men det är ganska enkelt. Här nedan har Sica informerat mig om att jag nu är nominerad och beskriver hur röstningen går till:


"Sica sa... Hej! nu har en ny omgång av veckans blogg börjat hos mig där du är en av de nominerade på grund av att du vann deltagarpriset tidigare! Denna gång håller tävlingen på till torsdag 5/8-08 och det är läsarna som avgör vem som vinner genom att rösta på sin favorit i kommentarsfältet. Man har en röst per dag att utnyttja och man måste skriva dit sin blogg och/eller mailadress för att rösten ska vara giltig. På fredag presenteras resultatet tillsammans med rösterna som är osynliga tills dess. Lycka till!
/Sica"Så ger jag mig en liten lyckospark i min egen rumpa och ser fram emot fredagens resultat!


Idag är annars en underbar dag här i NYC! Solen skiner från en klarblå himmel. Det är inte supervarmt, men ändå sköna 15 grader i skuggan och betydligt varmare i solen. Så dagen till ära har jag kjol och mina nya skor som matchar min turkosa t-shirt.... Känns som en helt okej måndag!
Hoppas ni alla får en skön vecka!

11 kommentarer:

Desiree sa...

Vad kul Saltis. Klart jag röstar på dig. Jag gillar verkligen din blogg. Ska gå in hos Sica och ge min röst.

Petra H sa...

Jättekul, jag ska också rösta på din blogg!
Dagens outfit låter väldigt fin!
Stor måndagskram

Annika sa...

Klart vi röstar på DIG!!! You bet ya!
Gillar din blogg jättemkt. One of my number ones!!
Jag ska gå in hos Sica jag också...pronto.
Kram!!

Saltistjejen sa...

Desiree, Petra och Annika,
TACK! Kul att ni vill rösta. :-)
Och Petra, ja jag känner mig väldigt somrig i min outfit idag! :-)

Anna, Fair and True sa...

Har röstat på dig! Samt skrivit ut alla dina reseberättelser och ska läsa dem när jag har lite lugn och ro. Vi måste börja planera vår sommarresa snart. Vi har ju bara bokat flyg än så länge.

Saltistjejen sa...

Anna fair and true,
skoj att du snart ska börja planera er resa! :-)
Hoppas en del av mina inlägg kanske kan hjälpa dig med tips.
Tänkte som sagt försöka posta ett inlägg om vårt B&B också. Det var helt fantastiskt ifall ni är intresserade av att kolla upp det inför er resa. Det hette "Brewster by the Sea" och var verkligen super!

Kul att du röstat på mig också! :-)
Tack!

Sica sa...

Du kan tyvärr inte rösta på dig själv :)

Marianne sa...

Jag ska genast gå in och rösta på dig! Du skriver verkligen målande och har alltid jättefina foton som illustrationer, helt klart en av mina absoluta favoriter. Självklart ska du få min röst. Måste rösta för Lulluns som månadens igen också.

Saltistjejen sa...

Sica,
hahaha! Det trodde jag! :-)
Men det kanske enbart gällde nomineringar??Marianne,
Tack!! Vad roligt att du gillar bloggen!

Lullun sa...

Ja, jag var ju inne och röstade så snart jag fick beskedet igår. Får titta in igen och rösta idag.

Till Marianne: Tack; men omröstningen var visst över redan förra veckan. :-)

Saltistjejen sa...

Lullun!
Tack för din röst! :-)