söndag, maj 11, 2008

Tack alla röstare!

Nu är Sica´s tävling avgjord. Resultatet kan ni hitta på hennes blogg här.
Jag kom på en mycket hedrande 3:e plats och vill nu tacka alla er som röstade på mig! Det känns roligt att ha varit nominerad och det var roligt att vara med. Min förhoppning var framförallt att det kanske finns fler som kunde hitta hit till bloggen via Sica's tävling, och som gillar den och vill fortsätta läsa.
Stort grattis till vinnaren almah också!
Och tack Sica för att du håller i denna tävling! Tror det är många som tycker det är roligt, och det gör onekligen så att man hittar nya roliga bloggar! Jag tycker t ex själv att tvåan Pyssla i veckans tävling var en jättekul blogg, och kommer nog titta in där igen lite då och då.

Idag är det Mother's Day här i USA. En väldigt stor högtid jämfört med Mors Dag i Sverige. De flesta jag känner ska hem till sina familjer (egna föräldrar eller svärföräldrar) och fira idag. Även om familjerna bor långt bort. Själva ska M och jag nog mest ta det lugnt och har inga stora planer alls. Vi var ute igårkväll och firade en kompis som fyllde 30. Så lite småtrött är man idag. Även jag trots att jag bara festade till det på cranberry juice samt vatten...

Hoppas att ni alla får en skön söndag!

7 kommentarer:

Marianne sa...

Äsch då, jag tyckte du var bäst. Men trea är bra det med.

Nu får du vila dig ordentligt resten av söndagen, och följa doktorns order! Ha det så skönt!

Anna, Fair and True sa...

Jag tycker att du borde ha vunnit! Vinnaren handlade ju mest om mode verkar det som.

Saltistjejen sa...

Marianne,
Å tack!! :-) Vad glad jag blir!
Jag tyckte mest det var skoj att vara med och på så vis kanske nå ut till fler läsare!
Kram!Anna fair and True,
Tack!! Jag blir jätteglad att ni verkar gilla min blogg! Men eftersom Sica's egen blogg verkar vara mycket av en modeblogg så är jag itne alls överraskad över att en annan modeblogg vann. Det hade jag nästan räknat med.
Kram!

Desiree sa...

Jättekul att du kom trea. Du har ju en väldigt bra blogg som är mycket trevligt skriven.

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack!!

Lullun sa...

Ja, du var också den jag röstade på! Garanterat! Men som du säger; Sicas läsare är nog mer "modetypen", så då är det ju lite svårt. Tävlingen fick förresten, när jag var med, några nya läsare att fastna på min blogg, vilket ju var kul! :-)

Saltistjejen sa...

Lullun,
skoj att du fick nya läsare! Det är ju den bästa "vinst" man kan få tycker jag! :-)