söndag, maj 04, 2008

Pingviner pingviner, alldeles för många pingviner...

Nä det gick inte. Precis som jag befarat även om hoppet fanns där. Tröstar mig med att Rangers faktiskt gjorde en helt okej match trots allt. Visst, inte alls lika jämna som Pingvinerna, men tredje perioden var en ren fröjd! Stackars Lipton, jag studsade upp och ner och skrek så han trodde nog jag blivit knäpp. Men hockey kan få mig att bli sådan....
Tur att mitt blodtryck inte är för högt eller så, för då hade det inte varit så bra för mig att kolla på hcokey.

Och ännu en sak att glädja sig åt trots att det nu är slutspelat för Rangers för denna säsong är att Henke, alias King Henrik, vår Svenska stolthet här i NYC gjorde en kanonmatch! Hade han inte gjort det hade slutresultatet aldrig kunnat sluta 3-2 till Pittsburgh penguins. Nej då hade det nog snarare blivit minst 10 mål extra till vinnarlaget.

Jaja, jag har haft en underhållande eftermiddag i soffan med min favvosport iallafall!
Tack för det Rangers!
Och som den goda Sportskvinna man är så ska jag väl ta och gratulera Pittsburgh också. Hoppas det går bra för dem i kommande matcher.

3 kommentarer:

Sica sa...

Hej! nu har en ny omgång av veckans blogg börjat hos mig där du är en av de nominerade på grund av att du vann deltagarpriset tidigare! Denna gång håller tävlingen på till torsdag 5/8-08 och det är läsarna som avgör vem som vinner genom att rösta på sin favorit i kommentarsfältet. Man har en röst per dag att utnyttja och man måste skriva dit sin blogg och/eller mailadress för att rösten ska vara giltig. På fredag presenteras resultatet tillsammans med rösterna som är osynliga tills dess. Lycka till!
/Sica

Lullun sa...

Ja, vad är en bal på slottet... Man kan ju inte vinna alltid! ;-) Men visst är det kul med hockey!! Fast måste tyvär säga att jag "tappat" det lite nu, eftersom det är något man aldrig ser här. :-(

Nu ska jag surfa förbi Sica och rösta. *hihi*

Saltistjejen sa...

Sica,
tack för uppdaeringen och infon! :-)
Ska kika förbi!
kram!


Lullun,
nej hockey är nog ngen större sport på Grönland?
Haha, ja rösta på du! ;-)
Kram!