torsdag, oktober 21, 2010

Ännu en avskedsfest

Idag hade vi ännu en avskedsfest. Men denna gång på jobbet. En av mina kollegor ska nu sluta och flytta tillbaks till Polen efter ca fem år här i USA. Vi har inte umgåtts något alls utanför jobbet hon och jag, men hon har bl a lärt mig en del tekniker i labbet. Avskedsfesten var en knytis där alla i labbet bidrog med något ät- eller drickbart. Själv gjorde jag en potatisgratäng. Det blev en riktigt lyckad tillställning. Mycket gott och blandat, och mer skratt än ledsna miner. Själv känner jag inget vemod vid det här avskedet eftersom min kollega och jag aldrig stått varandra nära men visst påminns man om just detta att tiden här i staden och kanske landet, är utmätt.

7 kommentarer:

Stef sa...

Ojdå vad många som åker hem nu! Jag älskar usa och saknar det jättemycket! Eftersom min pojkvän är amerikan så är det inte helt omöjligt att jag hamnar där nån gång inom en snar framtid! :)

kramar

Taina sa...

Det rör på sig hos er ser jag. Kul med knytis på jobbet och potatisgratin brukar gå hem. Gottigott.

Snart ses ju vi ;)

Kram kram

Saltistjejen sa...

Stef,
jag förstår att du kan sakna USA, Det finns otroligt mycket här som är så annorlunda mot Sverige. I allt. Med tanke på att du har en amerikansk pojkvän gissar jag att du besöker landet regelbundet då eftersom han och hans familj kanske drar med dig hit? Du får se då om du kanske kommer att bosätta dig här i framtiden. Spännande!
kram!


Taina,
japp det är många som verkar röra på sig här nu. Eller det rör sig nog hela tiden egentligen men just nu råkade det vara tätt mellan de som just lmnar landet. Och du snart ses vi ju ja! KUL!
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Kraxpelax-Peter,
hm jag vet inte riktigt om jag förstår din kommentar...? Kanske är den mer en reklam för dig och dina bloggar? Well, ledsen men jag kommer nog inte att "sign up" som följare. Du hade ju en hög med olika bloggar....
Men tack för ditt besök på min!

Annika sa...

Bort med kommentaren från krax, saltis. SPAM! Har sett den på flera ställen nu, inkl min egen blogg. Ta bort den.

Fasiken vad avsked ni har nu. Jag kommer att känna sorg den dagen ni åker, ska du veta.
Kände sorg då Desiree flyttade, och det kommer att bli samma den dag ni lämnar landet.
Hoppas ni kommer att vara här ett bra tag till :-)
Önskar jag helt själviskt.

Kram!!!

Desiree sa...

Ja det var verkligen mycket avskedsfester just nu för dig. Men även om det alltid är trist att behöva ta avsked fick ni en trevlig tillställning tillsammans och också äta gott.
Kram!

Saltistjejen sa...

Annika,
aha spam alltså! Det var som sjutton! ja jag tyckte den såg konstig ut.... Ska ta bort när jag får tid.
Och avsked ja det är som det är med sådana. Vi lär blir här ett tag till ändå. Hur länge vet vi dock itne.
Kram!


Desiree,
ja det har råkat bli lite mycket av den varan nu. Men som sagt vid gårdagens kände jag mig inte alls ledsen på ett personligt plan eftersom jag och min kollega inte varit mer än just kollegor. Vi känner alltå inte varandra på något personligt plan alls, så där känns det inte på samma vis som med de vänner vi tog avsked av i helgen.
Kramar!!