fredag, oktober 22, 2010

Över

Så var mötet avklarat och över för denna gången. Och så här i efterhand kan man fråga sig varför i hela världen jag var nervös? Det gick hur bra som helst! Mer som en trevlig och intressant pratstund. Diskuterade en hel del saker både praktiska samt mer projektrelaterade. På något vis känner jag alltid någon form av prestationsångest innan de här mötena men sedan när jag väl sitter där så flyter det oftast på bra. Men det är ändå skönt att det är gjort. Känner att jag rent mentalt nu har tagit helg. Det är en hel del kvar att göra här på jobbet, men det känns mest roligt. Fredageftermiddag. Och ett mail damp just ner i inboxen med en förfrågan om vi kanske vill träffa våra vänner på Happy Hour ikväll. Ja, varför inte? Fira med en öl i goda vänners sällskap låter inte helt fel. Nu ska jag försöka stoppa i mig lite lunch.

10 kommentarer:

Karin sa...

Härligt!! Njut av helgen nu. Kramar!!!!!

Saltistjejen sa...

Karin,
tack det ska jag!
hoppas ni får en bra helg ni med!
Kramar!

Trillingnöten sa...

Man jagar upp sig för de konstigaste sakerna :) Gör lite en höna av en fjäder liksom! Jag är glad att allt gick bra! Nu får du ha en fantastisk helg! Kramar

Annika sa...

Men jag skulle regga precis som du...
Alltså, jag skulle vara jättenervig. Desto skönare nu när det är ÖVER!!
Häligt med helg.
OCH klart ni har HH på g!! What else is new?
Jag ska på homecomingparade, happy hour och sen på HS-football game ikväll. DU vet homecoming queen och king och hela konkarongen. Nu ör man allt HS förälder ut i fingerspetsarna.
HA en toppenhelg!!!
KRAM!!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
haha vist kan det vara så ibland. undrar varför...?
Kram!


Annika,
haha visst är det lätt att stressa upp sig innan sådana här möten... Du verkar ha en riktigt innehållsrik helg framför dig nu ja! Hoppas ni får det riktigt härligt!
Kram!

Desiree sa...

Vad skönt att mötet gick bra och är över. Visst är det alltid lite pirrigt men du jobbar ju så hårt och är så duktig så det borde inte vara något att oroa sig över. Jag tycker det låter som en toppen avslutning på fredagen att fira lite i lag med goda vänner över en öl.
KRam!

Mrs Clapper sa...

Det är så skönt när sånt är över! Skönt också med en Happy Hour avslutning på det hela. Jag längtar till jag får skriva mitt sånt här inlägg, har också ett sådant samtal som väntar denna veckan...

Tack för dina fina kommentarer på min blogg!
Kramar

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det är skönt!
Kram!


Mrs Clapper,
tack själv. Lycka till inför ditt möte då!
kram!

Anna, Fair and True sa...

Skönt att det gick så bra. Är det samma chef du hade en del problem med tidigare?

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
japp