onsdag, oktober 06, 2010

Lite spring

Dagen har inneburit en hel del spring. Numera labbar jag på två olika ställen och springer dagligen mellan dessa. Idag skulle jag även jobba lite tillsammans med M i hans labb. Så det blev ytterligare ett ställe att hinna med. Alldeles nyss var jag och en av studenterna här dessutom och kånkade paket mellan ännu ett ställe och vårt labb. Dagar som enna hinner man itne ens med kaffet!

Kvällen kommer bjuda på middag ute med jobbarkompisar för min del. Det ska bli riktigt kul. Men jag känner mig redan lite trött för nattsömnen den gånga natten var inte av bästa kvalitet. Nu blir de först hämtning på dagis och när M hör av sig så kommer han hem och byter av mig. Då först en sista sak att göra på hans labb innan jag kan ta mig till min middag.

Nu mot dagis!

11 kommentarer:

olgakatt sa...

Glöm inte att andas!

Livet enligt Jenny sa...

Oj då har vi det ganska lika samma på jobbet just nu. Vad kul att du å M jobbar i närheten av varann! De första 6 åren med min man hade vi företag ihop och jobbade varje dag hela dagen ihop. Märklig känsla nu när vi har 2 mil mellan våra arbetsplatser... Hoppas du hade trevligt på middagen.
Kramen

Taina sa...

PHEW!!! Lite spring ska nog bytas ut mot MYCKET spring verkar det som.

Kram på dig!

Annika sa...

Spring är rätt!! Pust!!
Hoppas iaf att det blir en trevlig middag ikväll!!
Kram!!

Saltistjejen sa...

Olgakatt,
haha nejdå jag andades! :-)


Jenny,
ja vi jobbar bara ett stenkast från varandra nu. Trots det ses vi inte alls så ofta som vi först tänkt och trott när jag började jobba här istället för i Bronx.
Men ibland kan det bli en lunch ihop eller så.
Kram!


Taina,
:-)


Annika,
tack! Middagen var igårkväll och den var himla trevlig. En vin- och ostrestaurang så det blev mycket ost. Två fonduer och sedan liten "ostbricka". Mums! Några av oss drog vidare till en intilliggande pub sedan och fortsatte med lite öl där. Väldigt trevligt och roligt. Men sedan var jag rätt trött.
Kram!!

Desiree sa...

Fullt ös men det fixar du ju rätt fint verkar det som. Får köra med en grab and go då det gäller kaffe. Ha en riktigt nice utekväll.
KRam!

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack! Men detta var igår så idag är det ngt lugnare. Skönt! Middagen var jättetrevlig!
Kram!

Anne-Marie sa...

Det är bra tycker jag när det är fullt up men inte bra om det blir för stressigt. Bra råd från Olgakatt - andas. ;) Kram!

Saltistjejen sa...

Anne-Marie,
visst jag gillar också när det händer saker men ibland kan det bli lite mycket på en gång. Att springa hit och dit under en dag är dock oftast ok.
Kram!!!

Anna, Fair and True sa...

Vad kul att ni kan jobba lite ihop!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
ja ibland är det guld värt!