torsdag, september 19, 2013

En torsdag i september

Jag är galet trött. Verkligen. T-R-Ö-T-T. Det har varit några intensivintensiva veckor nu. Förberedelser inför en stor internationell konferens i Spanien. Men nu har vi nog fixat de flesta deadlines till den. Och nu åker de flesta av mina kollegor dit. Men inte jag. Och ett par till. Vi får stanna här hemma. Men detta är inget jag är besviken över för det har jag vetat hela tiden. Och i ärlighetens namn känns det inte helt fel med lite "downtid" nu. Inga möten. Inga telefonsamtal. Inga "måste-göras-på-stubben-saker".  Inga "emergency-email-eller-telefonsamtal-till-en-massa-folk" Skönt. För jag är som sagt trött. Så in i bängen.

Dagens höjdpunkt var iallafall att Fejstajma med Svägerskan. Få se lille Kusin. Sötisen! Och prata. Oj vad vi pratade. De har det så fint och jag känner mig så glad och lycklig för deras skull. Fast efter att ha pratat med dem och fått se lille Finingen så längtar jag än mer till att få se dem i verkliga livet.

Men nu ska jag hämta min egen Fining. Och sedan ska vi ha lite picknick ute på campus eftersom vädret är strålande fint det med.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Oj. vilket tempo! Förstår att det blir intensivt i den här fasen. Kan tänka mig att det är skönt om de flesta åker och det lugnar ner sig väsentligt.


Så härligt med liten kusin i familjen...förstår om ni längtar att ses!

KRAM, sköt om dig

Lotta

Miss Marie sa...

Skönt med lite lugnare tempo ett tag nu då, jobbigt att vara så där supertrött, det är svårt att återhämta sig från det!

Martina sa...

Skönt att du far det lite lugnare nu ett tag och kanske hinner med lite aterhämtning.

Jag är ocksa galet trött just nu, men det beror ju pa andra saker.

Ja ibland blir längtan till Sverige och familjen och vänner extra stor och jobbig. Tekniken botar ju inte allt. Men det är härligt att ha en resa att se fram emot!
Kramar

olgakatt sa...

ibland blir det för mycket. Men jag har uppskattat ett yrkesliv med varierande fart, en jämn lunk blir för trist! Högsta fart går ett tag, sen måste man ha en batteriladdning!
Ladda på!

Desiree sa...

Jag hade inte heller varit ett dugg avis på de som skulle iväg till Spanien. Håller helt med dig om att det är skönare att stanna hemma och få det lite lugnare. Det är ju oftast så att man inte hinner se eller uppleva mycket av stället man reser till. Det blir mest jobb, sena kvällar, lite halvtrista middagar, konferansrum och jetlag. Jag älskar att resa men att resa privat inte i buisness. Så glad över att jag inte har ett resande jobb. Jag hoppas du får en lugn och skön helg att tanka batterierna på och att det blir lite lugnare nästkommande vecka då de andra är borta.
Kram och trevlig helg.