måndag, september 16, 2013

HURRA HURRA HURRA!!!!!

Idag kom han då äntligen till världen. Lilla Kusin. Ungefär en vecka efter beräknad ETA. Efterlängtad och efterfrågad. Och vi känner oss alldeles för långt bort för att det ska kännas riktigt bra. Sådana här gånger vill man ju så innerligt gärna kunna ses på riktigt. Kramas. Snusa bebis. Gråta en skvätt av glädje tillsammans. Inte vara hänvisad till teknikens 2D-samtal. MEN glada är vi såklart ändå! För allt verkar ha gått fint och hela familjen ser ut att må bra. Nu räknar vi ner. Lite drygt två månader kvar tills vi får träffa underverket. För i mörkaste november kommer vi. Längtar...

Och till Svägerskan och hennes Loff ropar vi över Atlanten: GRATTIS GRATTIS GRATTIS och Lycka Till inför ert Nya Liv!! För nytt blir det. Rutiner. Perspektiv. Och att upptäcka den Största Kärleken av dem alla! KRAMAR får oss!!!!

10 kommentarer:

Millan sa...

Men ah vad roligt! Ett stort grattis till den nya lille familjemedlemmen :-). Sa skont att hora att allt gick bra. Men oj, ja visst ar det det varsta med att bo langt borta. Nar nagot sadant har skoj hander sa vill man ju bara vara dar pa en gang.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

A vad kul! Jag har kikat in pa hennes blogg senaste veckan for att se om han kommit :)

Anna, Fair and True sa...

Vad kul att ni ska till Sverige i november forresten. Hur lange stannar ni?

Saltistjejen sa...

MIllan,
ja just nu känns det längre än vanligt mellan oss och Sverige. Så jädrans trist att inte kunna ses "snart". men vi har biljetter bokade så om ca två månader åker vi iallafall. :-)
Kramar!


Anna FT,
ja detär så hmla skönt att han kommit och att allt gått bra! Nu vill vi bara träffas men det dröjer som sagt lite. Vi åker till Sverige i mitten av november och stannar en vecka i Stockholmstrakten och en i Skåne.
:-)
Kram!!

Anonym sa...

Åh så roligt! Grattis till kusinen. Jag anade nog att det var nåt på gång när jag såg bilderna från deras besök i somras. :)
SÅ roligt.

Trillingnöten sa...

Åh vad kul!! Grattis till kusinen!!!

Martina sa...

Ja hur bra, smidigt och härligt det än är med skype, telefon, sms... sa vill man ju faktiskt ibland träffas pa riktigt. Och vid sana här tillfällen blir ju längtan ännu större saklart!
Härligt att ni har en Sverige-resa inbokad!!
Kramar

Desiree sa...

Åh stort grattis! Vad kul med nytillskott i familjen och en liten kusin till E. Underbara nyheter. Så kul också att ni får chansen att åka hem i november och träffa den lille för första gången. Grattis!

Liz sa...

Harligt med en ny familjemedlem!! Jag vet precis vad du menar..min lillasyster vantar barn for forsta gangen och det ska bli en liten kusin i oktober. Gissa om man kanner sig langt borta. Vi har tyvarr inte nagra resplaner innan forhoppningsvis nasta sommar, sa snosa pa bebis blir det tyvar inte for mig...det ar sadana tillfallen som man onskar att man kunde zooma over lite snabbt pa en helg eller sa..

Sa roligt att ni har resa planerad, da bebisen annu ar liten!

Jag hoppas att Ella gillar skolan och att det funkar bra i vardagen for er. Jag har tyvarr varit lite absent pa bloggarna da min tid bara inte racker till.

Stora kramar!

Lotta sa...

Stort grattis!!! Jag har 3 kusiner så jag vet hur roligt det är...! Toppen att ni har en resa på G (jag med actually ;)

KRAM
Lotta