söndag, september 01, 2013

Hemma igen!

Så är vi tillbaka hemma igen. Vår semesterresa är över för denna gången. En vecka varade den. Men det känns mycket längre. Antagligen för att vi hann med så många olika saker och platser. Connecticut, Cape Cod och Boston. Träffa vänner. Ett par tältnätter. Och ett par på hotell. En HÄRLIG vecka har vi haft men nu är det rätt skönt att vara hemma igen måste jag säga. Lite trötta efter dagens bilresa. Det blir fler inlägg senare från veckan som gått, men nu tänkte jag bara visa några bilder från gårdagen i Boston.

I väntan på färjan från CharlestownBekant Bostonvy från färjan

Älskar båtarna i förgrunden

New England Aquarium

Balansgång

Vi känner nog alla att vi verkligen fått en riktigt fin vecka tillsammans och Lill-Skruttan har helt klart fått smak för det här med att campa. Hon fullkomligt älskade att bo i vårt tält. Roligt! Imorgon är det måndag men eftersom det är Labor Day här i USA är vi lediga vilket känns riktigt skönt. En dag för återhämtning innan jobbet börjar igen. Jag tycker alltid det är skönt om man har en dag att "landa" på efter att man varit hemifrån ett tag.

4 kommentarer:

Sahra sa...

Håller med. En dag för att landa mellan semester och vardag är ett måste. Roligt att ni har haft en sådan bra semester. Kram

Desiree sa...

Välkommna hem igen. Det har varit jättekul att följa er på er resa via instagram och FB. Ni hann med otroligt mycket. Så himla kul att E verkligen gillar att campa. Skönt med en extra ledig dag så att man hinner pusta ut lite, packa upp och köra lite tvätt samt fylla på kylen innan allt drar igång igen. Ha en fin labor day.

Anonym sa...

Vad kul att Lill-Skruttan gillade att campa! Ni kanske kan åka ut över en helg och tälta framöver eftersom ni alla 3 gillar det! Boston är så fint, visst känns det europeiskt på något sätt? Jag tyckte att Freedom trail är en så himla bra idé, fler städer borde ha sådana rundvandringar som man kan göra helt självständigt.
Skönt att ni kan vila upp er idag!
Kram

Saltistjejen sa...

Sahra,
ja det är alltid skönt med en mellandag sådär. Att samla ihop sig på. landa. Och förbereda lite praktiska saker.
Kram!

Desiree,
vad roligt att du följt oss på Insta och FB. Så mycket enklare sätt att uppdatera när man är på resande fot än att blogga.
Kramar!

Petchie,
ja hon älskade verkligen att bo i tält! Haha! Och ja, kanske kan deg bli ngn helg också men förra hösten var vi ju ute en helg i slutet av september och det var så jädrans kallt på natten att jag inte vet ifall vi skulle göra om det så års igen?
Boston är väldigt fint, men vi gick inte hela Freedom Trail. Dock är det verkligen ett otroligt bra sätt att komma runt i staden och få veta lite mer också.
Kram!