söndag, september 15, 2013

Helgen

Helgen har varit bra. Fylld med både roligt och nyttigt. Gårdagen var nog den dag som blev mest intensiv. Presentköp, födelsedagskalas och sedan storhandling på Costco och därefter mer eller mindre direkt till en BBQ på Roosevelt Island. Men trots det hektiska schemat gick det bra. Och Lill-Skruttan var på strålande solskenshumör hela dagen. Från det hon vaknade till det att hon gick i säng på kvällen.

Födelsedagssång av födelsedagsbarnets pappa Mr Blues

BubblorPå väg över Queensboro Bridge till Roosevelt Island för en BBQ med våra vänner


En fin men kylig kväll

Solnedgång

Idag söndag, stannade vi hemma hela mest hela dagen. Just för att gårdagen varit en dag då vi mest sprungit och åkt runt var det skönt (och nödvändigt) att få vara hemma och fixa med med lite praktiska saker som städning, tvätt och annat. Men det blev också en hel del lek nere på vår innegård i det underbara vädret, samt en kort promenad i staden på eftermiddagen. En skön söndag helt enkelt. Och snart är det ny vecka igen. Halva september har redan gått. Otroligt! Tiden springer verkligen iväg. Första veckan i Kindergarten har gått över all förväntan för Lill-Skruttan tycker jag. Och det känns så skönt! Hon verkar stortrivas även om allt är nytt och inte helt enkelt med nya rutiner och tider. Men som sagt, jag tror detta kommer bli riktigt bra.

3 kommentarer:

Desiree sa...

Ni verkar ha skönt sommarväder ännu. Här har hösten slagit till på allvar lite pang bom. Det har varit ruggigt och regnigt höstväder hela dagen idag. Kul att E trivs så bra i nya skolan. Skönt att det flyter på fast det är mycket nytt. Jag kan tycka att det är väldigt nice med en sådan där hemma dag ibland för att hinna i kapp lite. Söndagar är ju lite sådana här då allt är stängt. Har börjat vänja mig och inse fördelarna med detta.
Kram!

olgakatt sa...

Grattis till Ella som fått en kusin idag!

John sa...

Solnedgången var läcker! :)