måndag, april 28, 2008

Dags att styra hemåt

Idag är sista dagen på vår Road Trip. Det ska packas ihop och ätas frukost. Sedan börjar resan hemåt. Detta har varit en otroligt bra resa måste jag säga. Alla verkar nöjda. Vi har sett och gjort mycket och framförallt har vi hunnit umgås med varandra.
Under gårdagen skulle vi ju göra Cape Cod. Vädret hade dock plötsligt slagit om rejält och det var kyligt kyligt kyligt. Blåste en sk frisk vind från havet och regnet hängde i luften. Så det blev mer så att vi körde runt lite med bilen. Tittade på alla otroligt vackra och idylliska hus (fast mest inifrån den varma bilen). Gjorde ett par stopp vid en del helt fantastiska stränder, där vi hoppade ur bilen och kände på havsluften, luktade på doften av hav, fascinerades av vågorna och fick två kilo sand i skorna - underbart!!!!

Vi har som sat haft det helt underbart. Idag lovades 100% regn, men nu på morgonen skiner solen lite försiktigt genom grå slöjmoln, så vi får väl se åt vilket håll det vill sig. Ska köra längs med kusten ner nu, vilket ska vara en fin väg.
Det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka hem nu känner jag. Underbart att vara borta, se något nytt och bara njuta av ledighet och nya ställen. Men det är ändå alltid skönt att komma hem tycker jag...

Mer om denna resa kommer senare när jag har fått lite mer ordning på bilderna och när jag har lite mer tid.

Om ni är nyfikna på lite mer bilder och vår tripp i korthet så finns det på Svägerskans blogg, som uppdaterades igår!

8 kommentarer:

Desiree sa...

Borta bra men hemma bäst sägs det ju och det stämmer nog. Men ni verkar ha haft det underbart och fått se och uppleva mycket samt umgås som trots allt är det viktigaste och det man vill mest. Ser fram emot att läsa mer om er resa då du är tillbaka. Jag såg på weather channel att ni fått in lite sämre väder idag. Hoppas att molnen spricker upp och att ni får en trevlig tillbaka resa.

Anne sa...

Som jag skrivit tidigare, den här rutten skulle jag vilja göra. Bila i New England precis som ni gjort. Ni verkar ha haft det jättehärligt! Jag är väldigt imponerad av all din energi och ork, att vara gravid och så långt gången i graviditeten som du är och ändå med så mycket ork. Att vara på resande fot på det sättet som ni varit i flera dagar nu tar ju på krafterna på vem som helst, så hur ska det inte vara när man är gravid då. Du är duktig Saltis!!! Borta bra men hemma bäst, så är det helt klart!

Petra H sa...

Japp, kan instämma med de andra och dig - borta bra men hemma bäst. Man uppskattar att komma hem på ett helt annat sätt när man har varit borta några dagar. Skönt att sova i ens egen säng...
Tråkigt att vädret har blivit sämre, men kan trösta dig med att det varit dåligt även här, och hos Annika i Virginia ;-) Det var även grått när vi körde längs med kusten på vägen hem från vår New England-tur, tråkigt med tanke på fotona som inte alls blev representativa på de fina trähusen etc :-( Tja, det är väl bara att åka tillbaka en annan gång!!
Ser framemot att se dina foton!

Marianne sa...

Så synd att ni inte fick njuta ordentligt av Cape Cod, där är ju så fint. Men ni fick i alla fall en vacker tur och Cape Cod ligger ju kvar där det ligger.

Jag håller med - borta bra men hemma bäst, det är alltid skönt att komma hem, hur bra man än har haft det.

Annika sa...

Jamen OM det var dåligt väder igår!!! JÖSSES, kallt och regnigt precis hela dagen. Ni också alltså. Jo, jag vet ju att det låg ett tungt lågtryck över hela östkusten.
Som sagt, skulle gärna göra en resa i era spår. En dag ska det bli AV!!!
OCH jag håller med: Borta bra men hemma bäst. Alltid!

Sporty Spice sa...

Kul att ni haft det så bra i New England. Ska spana in bilderna. =)

Millan sa...

Vad skoj att fa 'hanga pa' nar ni varit ute och rest!! later som en valdigt lyckad resa! Jag kikade in hos din svagerska ocksa och sag de fina bilderna. Och aven jag haller med de andra, aven om det alltid kanns lite sorgligt nar nagot man langtat efter tar slut, sa ar det anda himla skont att komma hem efter en resa!! Framfor allt saknar jag alltid min egna sang nar jag ar borta.
Fotot pa Lipton framfor fonstret i er lagenhet ar verkligen haftigt med alla skyskrapor i bakgrunden (din svagerskas foto alltsa)

Lullun sa...

Tråkigt med vädret, men låter ju som om ni haft det mer än bra ändå! Och 2 kilo sand i skorna; visst är det underbart! *hihi* :-)