torsdag, oktober 24, 2013

Lång dag

Idag har det varit en lång och intensiv dag. Under kvällen skulle vi förbereda inför morgondagens och lördagens möte så efter att min "normala" arbetsdag var slut promenerade jag ner genom staden till Midtown där vi skulle träffas. På det hotell där mötet kommer att äga rum. Det blev ett par timmar av filande, planerande och diskuterande kring alla praktikaliteter samt att gå över alla "slides" till de presentationer som ska presenteras under morgon- och lördagen. Efteråt skulle de andra i teamet gå ut och äta middag, men jag kände att jag inte orkade utan hellre tog mig hem. Ett beslut som kändes helt rätt. Känner mig rätt slut. Och morgondagen kommer att bli ännu längre och än mer intensiv. Så att komma hem direkt nu efter vårt förberedelsemöte kändes väldigt skönt.

2 kommentarer:

Desiree sa...

Pust, ja, verkligen lång dag. Men snart är ju veckan över. Bara lördagen kvar med mötet. Jag hoppas innerligt att du får en fin och lugn söndag och att även nästa vecka på jobbet blir betydligt lugnare.
Kram och lycka till imorgon med eventet.

Lotta sa...

Hos oss går det också igenom slides och presentationen inför nästa vecka....I know the feeling! Kommer hem trött var och varannan kväll nu. Och du ska arbeta i helgen också....hoppas det går bra och att det blir skön avkoppling därefter.

Kram och lycka till från mig med!

Lotta