onsdag, oktober 02, 2013

Oktoberonsdag

Idag ska det bli 85 grader fahrenheit. Det motsvarar lite drygt 30 grader. Det känns underligt i oktober. Men rätt skönt ändå. Det är nog min sista pendlingsdag denna veckan också. Skönt! Det känns alltid skönt när man vet att man sedan har flera dagar då man inte behöver gå upp innan klockan 5. Mörkt är det nu om morgnarna. Det ljusnar inte förrän jag hunnit en bra bit in i New Jersey. Strax innan 7 närmare bestämt. Jag gillar egentligen inte att köra i mörker men nu är det bara att ställa in sig på det under det närmaste halvåret ungefär.

Idag blir en dag av möten. Som de flesta onsdagar för min del. Men har en del annat hinna med däremellan också. En helt vanlig onsdag i oktober för min del. Värre för så många statsanställda här i landet som inte får gå till sina jobb och därmed heller inte kommer att få någon lön. På obestämd framtid. Jag kan fortfarande inte förstå hur det ens kan och får vara möjligt med sådana här s.k Shutdowns i detta landet! Nu hoppas jag innerligt att det hela ska lösa sig inom en mycket snar framtid. Och tackar min lyckliga stjärna att jag jobbar på ett privat företag och därmed inte drabbas av denna politiska galenskap.

4 kommentarer:

Annika sa...

Lite väl varmt för min smak. Det ska bli dryga 30 här också nu ett tag framöver.
Men OH well. Snart blir det nog kyligt. OCH jag klagar egentligen inte heller.
Värre då med alla de som inte har ngt jobb att gå till. DE har anledning att klaga. OCH det verkar bli långvarigt. Bracing for a lon battle var rubriken på första sidan i Washington Post idag.
Otroligt.
Hade en kommentar på min blogg idag från en av dem som har det tuffast: hon jobbar på ett federalt sjukhus, MÅSTE gå till jobbet, men har ingen lön.
Jädrigt hårda bud.
Jaja, vi HOPPAS på att det ska gå snabbt iaf. VI ska HOPPAS och TRO det.
Jag är glad att Peter jobbar för ett privat företag också. liksom du.
KRAMAR!!!!

eastcoastmom sa...

Hur ofta har du möjlighet att jobba hemifrån? Du tjänar ju en del i tid på det...

Desiree sa...

Underbart med lite skönt och vackert höstväder att njuta av. Sommarvärme rent av men nice eftersom de inte är fuktig värme ni får ni nu. Jag föstår att du är lättad över att inte vara stadsanställd. Gud vilken soppa i det politiska systemet i USA. Helt otroligt att detta kan hända i dagens moderna samhälle.
Här börjar det också vara mörkt om morgnarna. En bit efter sju först innan det blir ljust. Kör försiktigt. Jobbigt att köra då det är mörkt ute och så tidigt då man kanske fortfarande är lite trött.
Kram!

Steel City Anna sa...

Man inbillar sej ju liksom att det är tryggare att jobba för kommun än privat, inte tvärtom. Men tji fick man :)