fredag, oktober 04, 2013

Lite snabbt

Har inte funnits så mycket tid för bloggen de senaste dagarna. Men ville ändå uppdatera lite snabbt nu. I onsdagskväll hade Lill-Skruttan sin första gitarrlektion. Det är vår kompis Mr Blues som ställt upp som lärare. Det hela gick väldigt bra även om hon var lite nervös innan han kom "Tänk om det blir jättesvårt mamma." Men det blev det inte alls. De pratade om strängarnas namn. Två har ju hennes bokstav E. Låga och höga E. Hur man skulle hålla gitarren. De testade det lila plektrumet som Mr Blues hade med sig till Lill-Skruttan. För det blev hon otroligt glad. Sedan fick hon lära sig två ackord. Efteråt var hon väldigt nöjd och glad.Igårkväll hade jag en riktigt trevlig och rolig kväll ute med gamla f.d kollegor. Från min första arbetsplats här. Den ena hade jag itne träffat sedan 2007 eller något sådant. Otroligt! Den andra var det väl ungefär ett år sedan vi sågs. Så himla roligt att ses och höra vad som hänt i deras liv sedan sist.

Passerade Bloomingdales på vägen hem

Och ikväll får vi finbesök från Sverige. Det ska bli så roligt!
Önskar er alla en riktigt fin helg!


3 kommentarer:

Desiree sa...

Så duktig E är som tar gitarr lektioner. Gitarren ser så stor ut men det är gulligt. Wow hon är inte så liten som man tror längre. Hjälp vart tar tiden vägen?
Underbart att du fick en kväll med gammla kollegor som du inte träffat på länge. Önskar er en riktigt trevlig helg med ert besök från Svedala. Låter bäddat för en kul och trevlig helg.
Kram!

Steel City Anna sa...

Kul att hon tycker det är så roligt med musik och vad kul att ni fångar upp och tar tillvara på det.

Saltistjejen sa...

Desiree,
Tack! ja hon tycker det är riktigt roligt. Gitarren önskade hon sig till sin 5-årsdag och vi lovade lektioner men det blev aldrig av under sommaren. Men nu tänkte vi försöka komma igång med det och den första lovade gott. Gitarren är inte en "normalstor" för vuxna utan en mindre för barn. Dock ingen leksaksgitarr utan en "riktig".
Besöket var toppenkul men som alltid går det fort.
Kram!


Steel City Anna,
ja hon tycker det är riktigt roligt och vi försöker uppmuntra utan att pusha. Hittills är det hon som drivit det hela och vi får se hur det blir framåt.