torsdag, december 05, 2013

För få timmar, eller är de för många?

Ja det kan man fråga sig. Idag har jag haft för få timmar för att hinna med allt på min "att-göra-lista". Å andra sidan var de alldeles för många om man räknar ihop hur länge jag varit hemifrån. En lång jobbdag med andra ord. Åkte ju till jobbet vid 6-tiden i morse men var inte hemma igen förrän närmare halv åtta. Ändå känner jag mig rätt nöjd. Mitt i tröttheten. Kanske för att jag ändå under de här timmarna på jobbet lyckades hinna med en hel del av vad jag föresatt mig. Tillräckligt för att känna att det var okej.

Fast trött måste jag uppenbarligen varit då jag klev ur bilen eftersom jag alldeles nyss upptäckte att jag glömt min datorväska i bilen. Det jobbiga är ju att vi parkerar i ett bemannat garage, s.k "valet parking" så det är inte bara att gå dit och hämta sin väska. Nej, jag måste ringa först så de tar fram bilen till mig. Jaja, jag orkar ändå inte jobba mer ikväll så jag tror jag ringer dem imorgon och ber dem ta ut min väska så jag kan hämta den då. För imorgon kan jag jobba hemifrån och ska egentligen inte alls använda bilen.

Nu ska jag strax natta Lill-Skruttan. M är på Glöggfest ett par våningar upp, men själv orkade jag inte alls gå. Dock hoppas jag att jag orkar vara vaken lite efter att Lill-Skruttan somnat så att man kan få åtminstone någon timme av denna kväll innan man däckar helt.

5 kommentarer:

Sahra sa...

Har också långa dagar nu och däckar så fort jag kommer inifrån dörren. Hinner eller orkar ingenting. Julpynt? Eeeeh. Nästa år kanske. Städa? Eeeeeh. Går ju ändå och lägger mig direkt så jag slipper se skiten. Träna? Jomenvisst. När ljuset återvänder.
Det är väl en övergångsperiod. Kram

Desiree sa...

Det där låter som en väldigt lång dag . Inte konsigt att du är dödstrött. Jag hade inte heller orkat någon glöggfest om jag haft en sådan lång dag. Jag tror det var bra att du glömmde datorväskan i bilen. Du har jobbat tillräckligt för denna dagen. Dags att vila hjärnan lite. Skönt att du får jobba hemmifrån imorgon iallafall. Det låter allt väldigt tufft som du har det just nu.
Kram och sköt om dig.

Annika sa...

Oj vilken lång dag. Inte roligt, och inte roligt att vara så slutkörd som du var. förstår att du struntade i glöggen.
Glad att du jobbar hemifrån idag iaf. Inget roligt väder är det, så regnigt och grått. Trafiken säkert vidrig.
ha en bra fredag!!
Kramar!!

Trillingnöten sa...

Jag tycker oftast att de här månaderna känns både långa och korta! Korta dels för att mörkret slår till så snabbt, och dels för att det är så mycket som händer just i december. Sedan känns allt så långt för att det är mörkt :) Lite paradoxalt. Så är man lite tröttare också om dagarna...Hoppas du piggnar till lite :)

Martina sa...

Jag förstar verkligen att du är helt slut när du kommer hem. Skönt ända att känna att du har fatt mycket gjort under dagen.
Hoppas att du far en lugn och skön helg sa att du hinner vila upp dig ordentligt. Men jag antar att risken är att även helgens to-do lista är lang eftersom du inte har sa mycket tid i veckan för det som ska göras hemma.
Kramar