söndag, april 26, 2009

Återigen en lyckad Bloggträff!

Ja, i torsdags eftermiddag så fick jag träffa Taina! Hon och hennes yngsta dotter hade kommit till staden för att ansöka om nya pass. Vi hade hörts innan och bestämt att de skulle höra av sig till mig så snart de var färdiga på konsulatet.

Vid 15-tiden ringde Taina på min mobil och sa att de var på väg i taxi från konsulatet till mig. Jag var på jobbet, men packade snabbt ihop mina pinaler och promenerade hemåt. Redan vid övergångstället utanför mitt hus såg jag dem stå på andra sidan gatan och vänta. Ropade på Taina och vinkade. "Hej Saltis!" sa hon och skrattade. Jo, det är ju så de bloggvänner jag träffat IRL har hälsat på mig. Som Saltis. Känns alltid lika lustigt tycker jag. 

Sedan gick vi upp till lägenheten och hennes Minsting var inte det minsta blyg utan pratade en massa redan från första stund. Härligt! Hon blev även väldigt snabbt kompis med katterna, särskilt Tazo vår minsta. Busade och lekte med dem som bara den. Taina och jag pratade såklart en massa. Och drack kaffe. Som tur var hade hon avslutat sin detox, så det blev kaffe kaffe och åter kaffe. 

Oj, vad kul det var att ses. Jag tycker det är lika fascinerande varje gång detta att när man träffas känns det redan som om man känner varandra. Trots att det är första gången man ses. Och Taina sa även att det kändes som om hon redan hälsat på mig eftersom hon kände igen lägenheten från bilder på bloggen! Vi pratade verkligen hit och dit om ditt och datt. Taina är liksom jag rätt snabb både i tungan och i tanken, dvs våra associationsbanor var ganska lika, så det blev ett väldigt flyt i pratet. Haha! Efter att ha fikat ett tag så var det dags att gå och hämta Lill-Skruttan på dagis. Taina och minstingen följde med. På vägen dit passerade vi vår innergård med lekplatsen. Denna tilltalade minstingen mycket. Hon ville testa det mesta, så vi tog en lov runt den också.

Väl hemma igen så blev det lek. Lill-Skruttan hoppade som en besatt när Taina höll henne. Och när Minstingen sedan började hoppa hon också så tyckte Lill-Snorpan det var så roligt att hon höll på att kikna av skratt. Sedan ville Minstingen sätta Lill-Skruttan i Exersaucern (vårt rosa monster) så det gjorde vi en stund. Under tiden lekte hon ännu mer med Tazo. 

Tiden gick tyvärr alldeles för fort. Som det ju gör när man har roligt. Nu hoppas jag bara att få träffas även när de kommer till staden igen för att hämta sina pass. Jo, man måste hämta dem personelgen på konsulatet. De skickas inte med post inte! Och jag skulle även mer än gärna hyra en bil någongång och åka och hälsa på i Connecticut. Så Taina, kanske kommer vi förbi så småningom! 

Tack för en supertrevlig och rolig träff! (bilder från träffen här nedan)

Här är Tainas lilla Charmtroll!


Full fart på Minstingen på lekplatsen som finns på vår innergård.


Här testas även en av "gungdjuren".


Hemma med Lill-Skruttan. Minstingen leker med henne.Lill-Skruttan fick även en present; en M&M nalle i fina färger!


Men allra roligast var ändå att hoppa tillsammans med Minstingen. Lill-Skruttan skrattade så hon kiknade.


Minstingen lekte dock mycket med Tazo också.


Fast här hjälper hon till att "städa upp" Lill-Skruttan eftersom hon som Minstingen själv uttryckt det "spottade" dvs hon dreglar en hel del nu... haha!

Taina pratar med Lill-Snorpan.


Och sist men inte minst Minstingen med Tazo igen. Kan meddela att Tazo var lugnare än vanligt på kvällen sedan. Han hade helt klart fått lite mer lek än vanligt.

8 kommentarer:

Taina sa...

Åååååh vad roligt inlägg! Jag har tappat bort kabeln till min kamera!!! Jag tänkte också lägga i bilder från besöket. Nu tog ju Liisa en del av bilderna men de blev ju bra ändå. Får kolla mer imorgon. Det var sååå roligt att träffas ocj Liisa säger att det roligaste på resan var att vara hos er och leka med katterna. Och torka mun på Ella! Hahahahaaaaa!
Ha det så bra nu så höres vi.
Kraaam!

Victoria sa...

Wow, vad kul ni hade och vilket lyckat besök!! Kramar/Vic

Saltistjejen sa...

Taina,
oj har du tappat bort kabeln!! Ja och Lisas bilder var ju jättefina tycker jag!
Du det var bara så KUL att träffas! Om ni kommer hit igen hör av er innan så kasnke vi kan ses då med!
kraaam!


Vic,
ja det är ju så himla kul med sådana här lyckade bloggträffar! Du är ju en av dem! :-)
kram!

Suzesan sa...

Söt liten tjej MinstingenVad kul ni verkar ha haft. Bra när det klickar så med nya bloggänner i cybern.

Jahaha dreglar ...tänder på G. Kanske.
Sista bilden var så rolig. Det ser ut som Tazo vill rymma men hålls i ett järngrepp*fniss*

Ha en bra dag
Kram
Susanne

Annika sa...

Klart att det var KUL att träffa taina! Jag kan riktigt föreställa mig hur hon är IRL!! Precis såsom du säger!
URKUL!! JAG VILLOCKSÅ TRÄFFA TAINA!! OCH jag vill också träffa dig snart igen! HOPPAS det blir av snart, Saltis.
HAHA, även jag kallade dig Saltis första gången vi sågs ;-)
Fniss!!
Jättekram!!

Saltistjejen sa...

Suzesan,
ja hon var världens mysigaste Minstinegn!
Och Ela håller på att få tänder. Första tanden är renda ute! :-)
Kram!!


Annika,
ja jag hoppas också att det inte dröjer alltför länge innan vi kan ses igen! Det var superkul de gånger vi setts ju!
Kram!!

Marianne sa...

Å vad roligt! Ja, Taina verkar också vara en riktig toppentjej, henne vill jag också träffa!

Haha, sa jag också Saltis? Men det är ett bra sätt att särskilja dig från Anna (i Stockholm) och Anna (of Sweden)! Inte för att man blandar ihop era personligheter, knappast, men namnen är ju rätt lika ...

Kram!

Saltistjejen sa...

Marianne,
japp Taina var och är en riktig Toppenpingla!! :-)
och självklart får ni gärna kalla mig Saltis! Jag tycker det är lite kul och numer är jag ju van också! :-)
Kram!!