lördag, april 25, 2009

Fredagskväll

Okej.
Igårkväll fick Rangers storpisk av the Capitals i DC. Jag såg inte ens matchen för jag var ute och umgicks med gamla och nya vänner i den sköna försommarkvällen. Lite öl och småprat på Rockefeller University´s Beer hour i Philosopher´s Garden. Underbart!
M var dock hemma och såg de första 2 perioderna men anslöt sedan till oss. Lill-Snorpan var på ett strålande humör och även hon träffade en av sina kompisar lille R som hon ofta leker med på dagis. Han var där med sina föräldrar och jag pratade en hel del med hans mamma K. De är så himla trevliga. Klart våra föräldrafavoriter av alla i Lill-Skruttans dagisgrupp. Vet inte men vi har funderingar på att ev bjuda hem dem på middag eller så.
Ja, sedan när klockan närmade sig 21 så somnade Lill-Snorpan i min famn och hon fick fortsätta sova i vagnen. Vi gick sedan vidare till en sushirestaurang nära oss East, och åt middag. Jättegott och jättetrevligt! 

Idag blir det en utflykt i det enormt vackra vädret till Brooklyn Botanic Garden där vi ska promenera runt och njuta. Förhoppningsvis har en del av deras fantastiska körsbärsträd slagit ut. Jag har aldrig förr varit i denna botaniska trädgård, endast den i The Bronx. Så det ska bli roligt att se denna.

Och inte har jag hunnit med Fredagstemat denna gången. Får se ifall det eventuellt blir något senare i helgen, men jag är itne säker på att jag hinner detta. 

Sist men inte minst så har jag ju återigen haft en sådan där otroligt lyckad Bloggträff!!!!
Det var underbara Taina som var i staden med sin lilla Minsting för att skaffa pass på svenska konsulatet och självklart passade vi på att träffas. Men det får bli ett annat inlägg för nu måste vi göra oss iordning.
Hoppas ni alla får en härlig helg!

2 kommentarer:

Lia sa...

Wow! NU blir jag väldigt avis =) Taina skulle jag så hemskt gärna också träffa, vad härligt att ni hann med att ses Anna! Jag har mailat dig på saltismailen, men förstår om du har fullt upp just nu! Ha en skön helg in the city. Kramkram

Saltistjejen sa...

Lia,
å gulle du! Jag ahr läst ditt fina fina mail men inte hunnit svara på det än. Men det kommer. Så småningom!
Stora kramen!!!