torsdag, augusti 19, 2010

Experimentell torsdag med födelsedagskalas

I torsdags började vi med ett besök på Tom Tits Experiment. Detta är verkligen ett ställe jag rekommenderar för stora och små! Här kan man testa på det mesta oavsett ålder. Lill-Skruttan tyckte det var så roligt så roligt.

Vatten vatten vatten


En av storfavoriterna var förarhytten till den stora Scanialastbilen som stod uppställd. Här rattade hon för fullt.


Kul med så stor ratt, så många spakar och knappar.


Sedan fanns det mycket mycket annat.


Även utomhus har de hur mycket som helst, men där hann vi inte gå så mycket.
Jag var dock ganska sugen på att prova att cykla på lina, men det gjorde jag inte. Det får bli en annan gång.Här är dammen med digitala fiskarna.


Nästa storfavorit var kameran som visar rörelserna på en skärm.
eftermiddagen åkte vi till en av mina gamla barndomsvänner som fyllde år. Det blev jättegod födelsedagsmiddag och tårta. Samt mycket lek för vissa. Det var jättekul att träffas! Ytterligare en kompis till mig var där vilket var kul. Att även träffa "födelsedagsbarnets" föräldrar samt hans frus pappa var skoj eftersom det är personer som jag känt sedan jag var barn/tonåring. Det var dessutom roligt att se deras yngsta familjemedlem lilla M.

Stort TACK till familjen J för en supermysig kväll!!!A´s pappa och bredvid honom A´s fru och L (även de två tjejerna tillhör mina närmsta vänner). De sistnämnda var och hälsade på hos oss för ett par år sedan.


Här är A med sin mamma och sin äldsta dotter.


Fru E.


Min vän A tillsammans med Lill-Skruttan.


3 kommentarer:

Desiree sa...

Vilken mysig avslutning på din sverige vistelse. Tom Tits verkar ju hur toppen som helst. Massor för lilla E att kolla in. Det är roligt att se att hon verkar vara tekniskt lagd och gillar att ratta och trycka på knappar en hel del. Ni har haft bra två veckor även om det har varit intesivt på många sätt.
KRam!

Anna, Fair and True sa...

Kul att Lillskruttan gillade TT så mycket (och det var ju ganska väntat!)! Cykla på lina låter onekligen spännande.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det var en härlig dag. Tom Tits är kul både för stora och små. Jag rekommenderar det verkligen för alla! När ni kommer till Stockholm kan ni ta en utflykt dit någongång. Gissar att både du och C skulle tycka det var kul.
Kram!!!


Anna Fair and True,
japp det var kalas!!!! Jag ska även svara på ditt mail senare. Har inte hunnit än.
Jättekram!