söndag, augusti 08, 2010

Första dagen i stugan

Som jag skrev i inlägget senast så kommer bilderna att komma lite när det finns tid för nedladdning, överflytt mellan datorer och uppladdning till bloggen. Här är dock lite bilder från första dagen här i Stugan.

Vaknade tidigt tidigt. Redan strax efter 5. Konstigt jag vet eftersom jetlaggen åt detta hållet borde göra att man sov länge. Inte vakna tidigt. Men jag somnade å andra sidan tidigt kvällen innan så kanske spelade det in. Det var i vilket fall riktigt mysigt att gå upp sådär i ottan. Lyssna till tystnaden. Brygga en kopp te. Ta en liten promenad kring huset. Dra in den härliga luften. Känna på dofterna. Tystnad förutom fåglar som tjattrade. Hästarna som betade i hagen intill stugan. Lätt morgondimma i gräset.

Sedan vaknade huset. Det blev som sagt en del jobb med stugan för vissa och handling för andra. Middagen en otroligt god hemlagad pizza som Svägerskan och Loff bakade. Själv fick jag en tupplur eftersom den tidiga morgonen gjorde sig påmind. Efter middagen spelades det kubb i den sköna sommarkvällen. En riktigt härlig första semesterdag. Nedan en del bilder.
3 kommentarer:

Anne sa...

Hur söööööööt är inte Ella på sista bilden, där hon slockat i fåtöljen. Gullunge där.
Vad mysigt det ser ut, så fridfullt, SVENSKT och rodyllt. Stugan verkar snarare vara ett lyxigt hus än en stuga :)
Jag känner förresten igen det där med att vakna tidigt även i Sverige, att vara jetlaggad även så. Men det borde ju vara tvärtom åt det hållet.
Ha det fortsatt gott! KRAM

Petra H sa...

Åh, vad mysigt ni har det!! Snygga gummistövlar - jag har önskat mig gummistövlar i flera år nu men jag har faktiskt inte sett några som jag gillat. Måste nog kolla i Sverige, det finns inget dåligt väder-landet!
Jag vaknar ALLTID tidigt när jag kommer från det hållet Atlanten! Det har jag inte tänkt på att det skulle vara tvärtom...?
Jättefina bilder, speciellt den på M och Lill-Skruttan och den sista på en utslagen liten världsresenär!

Anna, Fair and True sa...

Säger som Anne, det ser mer ut som ett hus än en stuga :) Gillade vattenpumpen samt kaffe-"automaten" på väggen. Hemlagad pizza är bara så gott! Såg jag inte lite smågodis där också! ;)