fredag, augusti 27, 2010

GRATTIS!!!!

Den otroligt efterlängtade Pricken har äntligen anlänt!!!

STORT VARMT GRATTIS till hela familjen!

Om ni bara visste hur många som väntat och längtat, undrat och oroat sig. Varje barns entré till världen är fantastisk. Ett ögonblick fyllt av magi. Detta barns magiska ögonblick har dock följts av Värdinnans många vänner live online. Nej, inte live från förlossning eller BB, men på vår underbara tråd. Inte är Pricken vår första "trådbebis" inte. Nej inte på långa vägar. Inte ens vår första "tråd-IVF-bebis". Inte alls. Men det är ändå något alldeles speciellt när någon man känner får ett barn som är så efterlängtat som just Pricken. Så många år av längtan. Av sorger och besvikelser. Hopp och förtvivlan. När allt sedan får ett såhär lyckligt slut kan man bara gråta en skvätt. Av ren skär Glädje och Lycka.


6 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Å vad kul! Får tårar i ögonen när jag läser din text. Givetvis är varje födelse ett under men samtidigt finns det vissa som fått vänta och längta extra länge och då känns det kanske ytterligare lie speciellt.

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
ja det är verkligen lite extra högtidligt på ngt vis när man vet hur lång väg föräldrarna har haft och hur mycket de fått kämpa.
Kram!

Nennemannen sa...

Tack!
Vad fint du skriver, tårarna trillar när jag läste dina vackra rader!

Du har ett meddelande på din bloggmail

Kramar P

Saltistjejen sa...

Nennemannen,
å TÄNK att DU orkade titta in här nu!! Jag blir så glad! TACK också för dina fina mail!! Och krama nu om alla i familjen innerligt från mig!
Önskar jag kunde få träffa er snart IRL, men det går ju inte tyvärr.
KRAAAM!

Pratglad sa...

åååå.... kära nån.. jaaa... det är något magiskt med att just Pricken kommit till världen!!!!

Kram!

Saltistjejen sa...

Pratglad,
javisst ÄR det.
Kramar!