söndag, augusti 01, 2010

Ännu en födelsedag

Helgen har varit fylld av aktiviteter. I lördags var det W´s 2-årsdag. Självklart ville vi uppvakta trots att han inte skulle ha kalaset förrän nästkommande dag. Eftersom Lill-Skruttan vaknade ganska tidigt gick vi upp och jag tog med henne ut på promenad. Vi var riktigt "New Yorkiga" och gick in på "Bagel Works", ett av våra favoritbagelställen ett par kvarter bort där vi köpte minibagels samt minimuffins. Jag köpte även en kaffe till mig och så fortsatte vi till lekplatsen i närheten. Där blev det lite lek innan vi gick hemåt för att förbereda uppvaktandet av W.

Lill-Skruttan äter sin minibagel i vagnen på väg mot lekplatsen.


Väl hemma sattes minimuffinsarna på ett fat. Två ljus tändes i den ena av dem och med dessa samt födelsedagspresenten i händerna knackade vi på dörren mitt emot oss.

Här är våra muffins med de två tända ljusen.Liten filmsnutt.


Här öppnas det paket.

Väl inne hos W åts det minimuffins, öppnades paket samt lektes. M och jag fick kaffe och det var som vanligt mysigt och trevligt. W´s farmor och farfar var även här och hälsade på. Jag har träffat dem tidigare och de är så trevliga. Vi kunde dock inte stanna så länge eftersom vi skulle lämna staden på eftermiddagen för att åka till en av mina vänners hus en bra bit utanför staden. Vi var bjudna på fest och skulle få skjuts av två andra kompisar som också bor på Upper East Side. Därför tackade vi för oss och gjorde oss sedan i ordning för den stundande festen. Men detta kommer i ett senare inlägg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken bra idé med mini muffins och ljus! :)
Är W också bra på att prata precis som Ella?
Hoppas att det var skoj på festen utanför stan.

KRAM!

Suzesan sa...

VAD VAR DET I PAKETEN hahaha. Fin film. Tänk att Ella lämnade ??ver paketen så där. Många barn vill ofta ha den själv;)

Kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Jess,
ja det var liksom lagom. Vanliga muffins här är ju gigantiska.... W pratar väldigt bra. Faktiskt bättre än Lill-Skruttan. Han var tidigare än henne också att prata.
Kram!!


Suzesan,
haha i paketet var det en liten fotobok med bilder på Lill-Skruttan och W som vi tagit under året. En jätteuppskattad present, men kanske mer uppskattad av föräldrarna än av födelsedagsbarnet. Han fick dock mer lekvänliga saker av oss på sitt kalas! :-)
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Vilken kul idé!