måndag, juni 13, 2011

Intensiv helg

Att säga att det har varit en intensiv och innehållsrik helg vore nästan en underdrift. Det känns som om vi gjort hur mycket som helst. Med Lill-Skruttans kalas i lördags och sedan en ganska aktiv dag även idag så känns det som om allt gått i ett i ett. Men det har trots alla aktiviteter varit en bra helg. Riktigt bra.

Fast blogga får jag nog göra mer senare. Det har det inte hunnits med alls nästan.
Men det kommer. Så småningom. I en dator nära dig.

En av dagens aktiviteter - Hålligång på en lekplats i Tudor City.


7 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Haha, jag vet hur det känns! Vissa helger går i 190 och sen minns man knappt vad man gjort för att allt bara varit i raketfart!
Ser fram emot en uppdatering!
kram

Katarina sa...

Ha, ha, Ja, ibland får man överge bloggandet, men jag tycker det är rätt OK, speciellt om man haft kul på annat ställe. Jag tycker att ni alltid är mycket aktiva, full rulle jämt! Bilden är verkligen fin och de ser ut att ha riktigt skoj.

Än, en gång.. E. ser ut att verkligen skjuta på längden nu, hon är så fin.

Kram

Millan sa...

Intensiva helger brukar faktiskt nastan vara den allra basta sorten t ycker jag. Bara aktiviteterna varit roliga :-). Ser fram mot att lasa mer senare! Kram

Desiree sa...

Det är bra att det varit en bra helg även om den varit intensiv. Jag är säker på att E fick ett riktigt fint kalas iallfall med den goda och fina tårtan du fixade.
Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
javisst är det så. Man glömmer nästan bort vad man gjorde dagen innan. :-) Denna helgen minns jag allt men det var kanske ocksåför att hela lördagen gick åt till kalasfix.
Kram!


Katarina,
japp visst är det så. Nr det är mycket omkring en så har man inte så mycket tid eller kraft kvar till att blogga. Men det gör ju inte så mycket. Men visst är det som du säger att våra helger ofta är fyllda med rätt mycket... ;-)
E är fortfarande stor för sin ålder. Både på längden och vad gäller vikten. Men man ser att hon blivit äldre nu tycker jag. Tack vad gullig du är!
Kram!!


Millan,
ja de är oftast kul men det är inte alltid man känner sig så utvilad när helgen är över ;-)
Kram!


Desiree,
ja så länge helgerna känns bra trots hög aktivitetsnivå så gör det ju inte så mycket. Kalaset blev toppen. Ska skriva mer om det idag om jag hinner.
Kramar!

Annika sa...

Ja, det är mkt nu, om man säger :-)
OCH jag förstår ju att er helg varit totalt proppad!
Sånt kan ju vara på gott och ont, men mest på gott kanske.
Jag gillar er Barbatårta. SÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖT!!!
OCh roligt at kalaset blev så lyckat för den lilla Bellisen!!
KRAM!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
javisst är det mycket. De flesta verkar ha fullt upp såhär under juni när det är mycket som händer med skolavslutningar och annat. TÄNK att ni flyger till Sverige så snart! Wow!
Tack för komplimangen om tårtan. Jag tycker själv den blev riktigt lyckad faktiskt. Oj vad osvenskt att säga så... ;-) Kalaset blev bra också, men som sagt nu är det skönt att det är över.
KRAM!