onsdag, juni 29, 2011

Iväg

Så är M iväg. Kommer åter på torsdag. Igår eftermiddag packade han en liten kabinväska och drog iväg. Fast Tazo stannade kvar hemma. Vi för-beredde Lill-Skruttan igår och berättade att "pappa skulle åka iväg och vara borta två nätter och en dag". Hon frågade såklart vad han skulle göra. Och vi svarade att "Han ska träffa sina kompisar. Så som du brukar göra ibland" vilket hon godtog och tyckte var helt i sin ordning. Under kvällen nu har hon återigen frågat lite efter M. Mest för att kolla läget tror jag. Det roligaste var när hon frågade var han skulle sova någonstans. Jag svarade då att han och två av hans kompisar skulle sova hemma hos den tredje. det tyckte hon nog var lite konstigt. Tills jag sa att "de hade en sleepover". Då skrattade hon gott. Det tyckte hon var otroligt kul! Pappa på sleepover. Nästan på gränsen till lite "silly".

7 kommentarer:

Fröken fräken sa...

Haha va gulligt, pappa på sleepover ja det kan ju va lite silly i hennes tankar. Gullig bild på Tazo mina djur ska också alltid va runt eller helst i väskan när man packar.

Saltistjejen sa...

Fröken Fräken,
japp väskor är alltid poppis. Ibland kan det vara nästan omöjligt att packa. ;-)
Kram!

olgakatt sa...

Slipover är nog ett alltför gammaldags ord för ett plagg, annars hade det kunnat bli ännu roligare.
Hoppas gräsänkedagarna går fort! Det blir värre för pappa utan sina båda flickor längre fram...

Saltistjejen sa...

olgakatt,
ja det lär bli lite långsammare för M när han är ensam då vi är i Sverige. Troligen kommer han tycka den första veckan är ganska skön men sedan är det ju flera veckor kvar...
Här går det ingen nöd på oss. Vi roade oss glatt igårkväll!
Kramar!

Lotta sa...

Trevligt att komma ut till Long Island! Jag har precis införskaffat mig en liknande väska. Behändiga! Jag har velat ha en länge och hittade en för $10 - bra pris tyckte jag!

Hur länge stannar ni i Sverige och när åker ni?

Kram

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja han verkar ha det väldigt bra där ute. :-)
Visst är kabinväskro himla bra! Jag tycker de är så smidiga. Haha 10 dollar för en lät som ett väldigt rba pris! :-)
Vi stannar ungefär en månad. Ca 2 veckor i Skåne och 2 i Stockholmstrakten. Åker den 21 juli, vilket jag insett är rätt snart faktiskt! Bara 3 veckor kvar!
KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Gulligt! Förstår att det var roligt i hennes värld :)