fredag, september 21, 2012

Mycket att göra och lite tid att göra det på

Just nu är det mycket. Så jag ber om ursäkt. Jag bloggar mer sporadiskt än tidigare. Kanske går det någon dag extra eller två mellan mina inlägg. Jag försöker även fortsätta svara er som kommenterar. Men det hinns kanske inte alltid med. Ändå ska ni veta att jag LÄSER era kommentarer och de gör mig Jätteglad! Som alltid. Så fortsätt gärna gärna gärna att kommentera (om ni själva vill förstås)!

Jag läser också era och andras bloggar. Men även här är det så att jag inte kommenterar lika flitigt. Tiden finns inte riktigt helt enkelt. Prioriteringen ligger mer på att hinna läsa fler bloggar samt att försöka hinna svara på de kommentarer jag får i egna bloggen. Så om ni eventuellt funderar över "vart jag tog vägen?" så ska ni veta att jag är kvar men lämnar kanske inte lika många spår efter mig längre.

Idag är det fredag. Gudomligt vackert väder. Här. Jag jobbar återigen hemifrån. Men jag har en ganska tung arbetsbörda idag. Fick en uppgift igår eftermiddag som helst ska vara färdig vid dagens slut. OCH eftersom vi planerat att åka ut och tälta (Jo, du läste rätt!) i helgen så innebär detta att jag skulle behöva bli färdig med jobbet runt 15-tiden i eftermiddag. Helst. Alltså satt jag en del sent igårkväll (snarare natt eftersom vi var på middag hos vännerna familjen K först....) med det hela vilket känns ganska bra nu för jag är åtminstone "igång". Men nu blir det verkligen jobb jobb jobb jobb. Sedan packning och körning mot Skogen!* Jehoooo!

Så om vi inte hörs mer innan vi är tillbaka så vill jag önska er alla en fin helg!*) Fortfarande är det liiiiite osäkert ifall vi hinner komma iväg idag. Allt beror på hur jobbet går, men jag har lovat både mig själv och resten av familjen att göra mitt allra bästa!


5 kommentarer:

Annika sa...

Förstår så VÄL om du måste skära ner på både bloggande och läsande av bloggar.
Absolut, and you bet.
BRA att du kan jobba hemifrån.
Hoppas att dagen går lätt, trots allt.

Imorrn lär det ska bli nästan hett. Sommaren åtetrvänder en dag, men sen ska det bli skönt igen.
Ha en fiiin campinghelg!!
Kram!!

Fröken fräken sa...

Jag hoppas så att ni kan komma iväg i tid för att slå upp ert nya tält och mysa vid en förhoppningsvis eld och kanske göra smores.
Ha en toppenhelg.

Kram!

Lotta sa...

Känner igen det här med brist på tid även om viljan finns ;)

Å, vilket härligt väder! Det ska bli topp imorgon med. Gabriella och jag funderade på att komma in till stan men hon vill "inte åka så tidigt" (teenagers!!) och då vi måste vara tillbaka vid 5 blir det tight...ja, vi får se.

Hoppas det går med att blir kvar med ditt uppdrag! Ha en fin camping (vart åker ni?)

KRAM!!

Västmanländskan sa...

Trevlig helg!

Trillingnöten sa...

Jag känner samma sak. När man jobbar är det annorlunda och tiden räcker liksom inte till! Jag läser också, men kommenterar inte alltid :) Kram!