söndag, september 09, 2012

Skön lördag

Det har varit en skön lördag. Pyssel och städning här hemma. Lite rensning av garderober och annat plus lite mer vanlig städning som behövdes efter våra två veckor borta. Och nej, det var inte jag som dammsög och fixade.

Istället tog jag med mig Lill-Skruttan till playroom där vi träffade R och hans pappa ett tag. R och Lill-Skruttan lekte "mamma, pappa, barn" en stund och det var så gulligt för de kom med nallebjörnen som var "deras baby" till oss föräldrar och bad oss att "baby sit" för de skulle gå på bio. Hahaha!! Vi fick "a list of all responsibilities" och stränga förmaningar om hur vi skulle sköta babyn. "Safety first!" sa R. Och Lill-Skruttan förmanade oss att inte låta babyn "run away" och inte heller tappa babyn "in the river".

Under kvällen efter att Lill-Skruttan somnat spelade M och jag Summoner Wars. Men jag regrederade till en ålder av 5 år eller så när jag insåg att hans arme var så otroligt mycket starkare än min. Vi avslutade t o m spelet innan det var slut. Dels för att jag började känna mig riktigt trött, och dels för att jag tyckte det kändes onödigt att kämpa mot tröttheten då jag insåg att jag ändå skulle förlora. Jag tror M tyckte jag var riktigt gnällig i slutet och det ska erkännas att jag var. Mest för att jag tyckte det kändes så trist med en så ojämn match. Jag tycker jag är en okej förlorare faktiskt, men jag vill ha roligt på vägen. Och jag tycker det är roligast då man har en relativt jämn match. Detta oavsett om det är ishockey på TV, en egenspelad badmintonmatch eller ett parti Summoner Wars.

Vad vi knappt märkt av under dagen är det oväder som passerat. Två rejäla regnskurar kom det. En på morgonen och en på kvällen, men i övrigt har vi som sagt knappt märkt av något alls. Och mitt bröst har känts helt okej. Ingen direkt smärta alls. Lite ömt men absolut inte värre än så. Skönt!l

8 kommentarer:

Katarina sa...

Vilkenmysig dag.jag spelar sällan spel, men när man gör det ärverkligen skoj, kram

Sahra sa...

Där är vi lika. Vill ha jämna matcher för det blir så mycket mer spännande. Spelar ingen roll om jag ligger under eller leder. Jag är riktigt dålig på att förlora och kan bli på uruselt humör. Låter som en härlig dag. Kram

Lotta sa...

Skön soft dag! Det var ett tag sedan vi spelade något spel här...gillar också en någorlunda jämn omgång :)

Vädret var upp o ner igår. Stormen blev det inget av här i våra trakter av CT, vissa områden blev strömlösa dock.

Ha en skön söndag och ta det fortsatt lugnt.

Kram!!

Anonym sa...

Låter som en trevlig dag. Skönt att ni inte märkte av ovädret mer än så. Sött rollspel av barnen!=) Alldeles för sällan jag spelar sällskapsspel, det brukar bli på nyår, tjejerna mot grabbarna - och vi brukar faktiskt vinna. Himla tur, för jag är en urkass förlorare.;-)

Hoppas ni får en söndag i samma anda!=) /Penny

olgakatt sa...

Skönt att kunna komma hem till städat hem, eller hur;)
Man undrar var barnen fått oron för att barnvakten ska tappa ungen i floden ifrån....

Steel City Anna sa...

Roligt när barn leker, särskilt mamma, pappa, barn. Man får ju veta en hel del om hur de ser på världen. Det där med health and safety verkar vara särskilt stort i den anglosaxiska världen. Mycket regler och riskutvärderingar konstant och att allt ska vara utskrivet för annars kan man bli stämd (av typen varning dessa nötter kan inehålla nötter). Jag vänjer mej fortfarande vid den kulturen. Hursomhest, skönt att undersökningen gick bra!

Marianne sa...

Men gud så gulligt! Jaha, skötte ni bebisen ordentligt?

: )

Skönt att det gick bra med biopsin. Nu håller vi tummarna för att det bara är en fettknuta eller liknande!

Kramar!

Trillingnöten sa...

Hahaha, jag hatar också att förlora! :) LIka bra att sluta spela så att det inte slutar så :)