söndag, november 25, 2012

I goda vänners lag

Ja, vad ska man säga. Mer än att jag är så oerhört glad och tacksam och lycklig över att ha sådana fantastiska Vänner! Att återigen ses tillsammans såhär som vi gjorde idag var underbart. Vi sågs återigen hos Familjen Brooklyn (a.k.a "Grannarna"). Familjen K hade redan anlänt då vi kom (som vanligt var vi något sena). Kaffe, donuts, pastries, bröd och ost. Och så en massa snack också naturligtvis. Barnen lekte (för det mesta glatt) och ja, det kändes bara sådär bra som det gör då man träffar riktigt goda vänner och kan umgås i mer eller mindre en hel dag. Särskilt fint kändes det såklart att vi nu kunde ses alla tre familjer igen eftersom  Familjen K var på besök. Vi kommer att sakna dem nu när de återvänder till DC.

På väg ner till Brooklyn Bridge

Brooklyn here we come!

Brunch med vänner - det bästa av det bästa!

Lite suddig bild av 3/4 av Familjen Brooklyn

Lill-Skruttan och W hängde en del i "fönstren"
Minstingarna - Baby M och E (som blivit riktigt stor nu)

W och Lill-Skruttan öppnade en affär som sålde leksaker och cheeseburgare (fast tyvärr var osten slut...)

En liten stund var vi ute också.

"Wanna play?"

E i sin coola mössa!


Lill-Skruttan ritade också. Fåret Shaun (Shaun the Sheep) blev det.


Hemåt igen.

Vi tog Battery Tunnel hem och kom därför ut söder om Brooklyn Bridge 
Att ta Battery Tunnel var lite intressant att se eftersom denna tunnel var helt översvämmad efter Sandy. Men nu såg den så gott som helt iordningställd ut. FN-skrapan framför oss. Och Queensboro Bridge skymtar borta i horisonten.

När det var dags att åka hem ville Lill-Skruttan inte alls lämna vännerna. Men jag kände att jag behövde komma hem och börja förbereda mig (både praktiskt men kanske framförallt lite mentalt) inför Parisresan. Så vi åkte hemåt runt 16-tiden. Sedan hade vi en riktig mysig kväll här hemma också. Med spel, kojbygge, lek och bus. Jag kommer sakna familjen mycket när jag är borta. Samtidigt som det självklart kommer att bli riktigt roligt och spännande också. Och ja, det börjar minsann pirra lite i magen nu....


8 kommentarer:

Desiree sa...

Jättekul att ni fick chansen att träffas igen allihop och få umgås som på "gammla" tiden. Det märks att lilla E njuter av att vara och leka med några av sina bästa vänner.
Hur länge blir du i Paris? Hela kommande veckan eller? Jättekul att ni är några stycken som ska flyga över och att ni får åka business och allt.
KRam!

olgakatt sa...

Tag det nätt i Paris! Nu är det längesen jag var där men det var jättekul. Och vinka gärna mot norr. Jag är hemma igen tisdag kväll.

Anonym sa...

Härlig helg! Och så kul med en Paris-resa!=)

Annika sa...

Mkt trevligt allting allt.
HA det så UNDERBART i Paris!!!
Kram!

Martina sa...

Have a safe trip!
Hoppas att du hinner se lite av Paris ocksa när du ända är där!
Kramar

eastcoastmom sa...

Och vilka bilder!!!! Fantastiska.

Anne-Marie sa...

Härligt att umgås med goda vänner. Att bara kunna sitta och slappa och prata.
Kul med en Paris-resa. Ha en riktigt fin resa. Kram!

Sahra sa...

Wow. Tänk att jag har gått över den bron. Wow igen. En smärre pärs i värmen och med trilskande teenager.
Hur träffades ni. Gick barnen på samma förskola eller är det genom arbetet?
Vad härligt att de är tillbaka och ni har så härliga vänner och bara kan umgås och mysa och hänga en hel dag. Det är så med bästa vänner. Man gör liksom det där lite vardagliga tillsammans. Förbereda maten. Laga maten tillsammans. Hänga under tiden. Det är bara bäst.
Kram