fredag, november 30, 2012

Sista natten

Sa ar det endast en natt och en dag kvar pa denna resan. Det har varit oerhort intensivt, larorikt, roligt, trottsamt, fantastiskt, gott och omtumlande. Allt pa en och samma gang. En vecka som kanns ungefar som en manad. Sa manga nya intryck. Varje dag. Plus langa dagar. Jobb ofta 12-14 timmar om dagen. Sena kvallar. Men som sagt, det har varit fantastiskt pa sa manga vis och jag kanner mig oerhort glad over att jag fick chansen fa traffa sa manga kollegor. Jag har fatt en bade bredare och djupare kunskap och forstaelse for strukturen i foretaget. Eller atminstone i den lilla del av foretaget som jag tillhor. Otroligt bra erfarenhet! Jag har fatt lara kanna mina narmaste kollegor -  de i "mitt eget team" och aven de i det "storre teamet". Sa nyttigt och ROLIGT!

Och sa har vi atit och druckit oforskamt gott. Ojojoj!

Men nu ska det bli skont att fa aka hem igen. Jag kanner mig sliten. Riktigt sliten. Och jag langtar otroligt mycket efter min familj nu. M, Lill-Sruttan, Katterna. Oj! Det kommer att bli helt otroligt skont att fa se dem igen. Krama om dem. Mysa. Dela med mig av mina upplevelser. Vi har face-timat nastan varje kvall men nu vill jag verkligen ses PA RIKTIGT!

Imorgon ar det en ny dag med Team Building, men jag och ytterligare en kollega kommer att ga tidigare. Vi blir hamtade med taxi redan vid 16.30-tiden for att hinna till vart flyg som ska ga klockan kvart over sju. Sedan drygt 8 timmars flygning innan vi ar hemma. I New York. Och sa ytterligare lite tid innan man ar Hemma-Hemma. Underbart!!

4 kommentarer:

Desiree sa...

Härligt. Din resa till Paris låter toppen även om den varit mycket intensiv. Just att åka iväg på sådant här är väldigt bra för man bygger en team känsla man annars inte hade kunnat bygga genom att bara gå till jobbet som vanligt dagligen. Det är kul att du har fått lära dig så otroligt mycket nytt och fått lära känna dina närmaste kollegor ordentligt. Jag tror sådant här också kan vara extra viktigt då man är relativt ny som du är. Ha en bra resa hem.
Kram!

S sa...

Förstår dig precis. Det är otroligt mycket man lär sig om sig själv och sin omvärld att faktiskt kunna bo utomlands eller prova på något nytt!

Emma sa...

Välkommen hem!!!!

Martina sa...

Det verkar ha varit en galen intensiv vecka för dig. Antar att du sov pa flighten hem?!
Välkommen tillbaka och mys ordentligt med familjen!
Kram