måndag, november 12, 2012

Jodå...

...det gick bra idag. Mötet. Visst fick jag en hel lista på saker som jag ska eller kanske framförallt inte ska göra. Men allt i största välmening. Min chef är väldigt bra. Eller som hon själv säger "I want you to learn so that you are not gonna be yelled at, but know for the future how and what to do. I don't want you to do all the mistakes I didn when I was new." Jag är både glad och tacksam över att ha någon som faktiskt kan guida mig genom den här nya världen som jag hamnat i.

Bild från i morse då jag svängde av från Houston för att köra till Holland Tunnel. Där framme i morgonljuset skymtar Freedom Tower.

Trött är jag dock. Så det blir sängen snart. Jag sov inte så bra den gångna natten. Alltför mycket i huvudet. Och på det en tidig morgon. Plus imorgon blir det det till att gå upp ännu tidigare. Jag har en telefonkonferens redan klockan 7 på morgonen. NY-tid. Eftermiddag i Frankrike. Jag kan naturligtvis ringa in hemifrån och därmed inte gå upp i ottan, men jag känner att jag nog ändå hellre åker in till jobbet. Trafiken runt 9 (vilket klockan nog skulle hinna bli innan jag skulle komma iväg om jag stannade hemma) skulle göra mig så sen. Men åker jag innan 6 så lär det säkert gå snabbt och bra att komma till jobbet. Plus att det inte är optimalt att sitta här och ha en telefonkonferens mitt i Lill-Skruttans och M's morgonbestyr....

Så nu blir det natti natti!!!
Men först vill jag tacka er alla för era söta, uppmuntrande och peppande kommentarer i inlägget nedan. TACK TACK! De gör mig så glad!

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Det är alltid bättre att komma igång tidigt på morgonen. Get a head start. Hoppas du sov bättre inatt.

Saltistjejen sa...

eastcoastmom,
ok jag följde ditt råd så nu är jag uppe. Okristligt tidigt enligt mig själv, men dock uppe. :-) Kändes lite jobbigt igårkväll när jag satte klockan dock. 4.40 stod den på. Nu är den lite över 5 och jag ska snart bege mig ut i regnet.
Kram!!

Sahra sa...

Tror att det är lätt som ny att vara för ambitiös. Att vilja för mycket. Jag blir bara mer och mer imponerad av din chef. Hon verkar vara en pärla som vill dig allt gott. Kram

Anna K sa...

Vilken fantastisk chef!! härligt med vägledning.