fredag, november 16, 2012

Torsdagmorgon i staden

Igårmorse passerade jag en nyhetsbil på väg ut ur staden. Det gör man ganska ofta. men jag funderar nästan alltid över vad det är de ska rapportera om.

Väl utanför staden på andra sidan Holland Tunnel och sedan en bit in i New Jersey körde jag förbi en polisbil som stoppat en bil vid vägkankten på motorvägen. Passerade ju ganska fort, men hann se att de satte handfängsel på mannen. Då undrar man också vad som hänt och varför.

Gör inte ni det när ni ser lite mer ovanliga saker omkring er i er vardagsrutin?

8 kommentarer:

Eva i Tyresö sa...

Hur långt kör du till jobbet?
Tufft att ge sig ut i den trafiken.
Var rädd om dig.

Sahra sa...

Jag är också sjukt nyfiken och tankarna börjar snurra om allt möjligt dramatiskt. För många år sedan när jag var ute och joggade i Hagaparken så där vid fyra-fem på morgonen, stod en man och grävde i marken en bit upp i skogen. Så mysko. Jag var bara tvungen att anteckna händelsen och ta signalemente ifall det senare skulle framkomma att det låg ett lik nedgrävt där. Haha. Så fort vi kom ut ur tunneln vid mitt första besök i NY stod en network-buss och d kände jag bara wow wow wow. Vad händer där? Sedan blev jag kanske lite mättad.
Ha en fin helg

Miss Marie sa...

Jag blir också nyfiken, men det brukar inte hända så många konstiga saker här i München! :)

Martina sa...

Klart att man blir lite nyfiken!

När jag var i NY och vi besökte Harlem sa var det hur manga nyhetsbilar och reportrar som helst utanför Appollo Theater! Det var bara nagon vecka efter det att Michael Jacksom hade dött.

Kramar

Victoria sa...

Absolut! Så fort jag ser en polisbil stå stilla någostans får jag värsta gamnacken och kikar om nåt häftigt/otäckt/dramatiskt har hänt! Och alla andra gör samma sak, särskilt vid olycker på motorvägen. Då är det inte bara kö åt det hållet olyckan är, utan också åt andra hållet. Det kallas tydligen "rubber necking", när alla ska glo. Häromdagen var det värsta uppståndelsen i närheten av vårt område, det var polisbilar, ambulans, brandbil och så en som jag aldrig sett för: en hazmat-van! Gissa om vi alla körde vääääldigt långsamt för att fösöka se vad som hänt! Tyvärr var det väldigt odramatiskt, bara en bil som stod där, varken krockad eller utbrunnen.
Kram och trevlig helg!//Vic

bettankax sa...

Min fantasi går väldigt lätt igång. När jag håller vid trafikljus kan jag börja fantisera om personerna i bilen bredvid. Eller om jag står i kö. Det är bara att fantisera på och altt eller inget är möjligt.
Ha en fin helg.
KRAM!!

Annika sa...

Bor man i DC ser man sin beskärda del av nyhetsbilar etc.
OCH är man inne i stan kan man ibland se presidentens helikopter flyga mot Vita Huset + att man ser höjdarbilar och annat.
Lite kul.
Här ute i the burbs ser man inte så mkt drama, men ibland händer det ju även här.
Jag vill också alltid veta VAD som skett om jag ser ngt.
Jag funderar ofta över människor jag ser ute.
Lite kul.
Ha en finfin helg!!
KRAM!!

Anna K sa...

Häromdagen när jag skulle hämta minstingen på dagis så stod där en polisman och pratade med fröknarna medan en annan konstapel stod med en ung man och förhörde honom. Kan säga att hjärtat stannade i några sekunder innan jag hittade Little miss G och fick höra vad som hänt. Som tur var hade det inte hänt något där utan de hade rapporterat att ett gäng killar höll på med något fuffens nära dagiset. PHU!