måndag, november 12, 2012

Mycket nu

Jo. Nu har det varit lite mycket igen. Och jag antar att denna veckan kommer att bli väldigt intensiv. Framförallt jobbmässigt. Tusen saker i luften. De flesta högprio. Ska strax köra in till jobbet. Första gången sedan innan Sandy. Jag hoppas det ska gå bra nu. Med både vägar, körning och bensin.

Känner mig lite småspänd. Mest över att träffa min chef igen efter hennes semester förra veckan. Känns bra att få träffas igen face-to-face och gå igenom vad jag gjort då hon var borta och vad som måste jobbas vidare med. Men samtidigt tycker jag alltid att sådana här möten efter en lite längre frånvaro känns smånervösa. Vet inte varför men jag får alltid en känsla av att man ska bedömas. Eller snarare att ens insatser ska bedömas. Visst bedöms man hela tiden men detta är första gången på nya jobbet som jag jobbat lite mer utan guidning. Jag vet att jag gjort en del misstag. Några har vi redan talat lite om via telefon innan helgen, då hon var tillbaka. Typiska nybörjarfel tycker jag. Sådana man gör innan man fått tillräckligt med erfarenhet. Jag hoppas bara att de inte ska tycka det är alltför negativt. Vi får se.

Återkommer när det finns tid.

Hoppas ni alla får en fin vecka!


9 kommentarer:

Miss Marie sa...

Förstår vad du menar! Klart det är nervöst! Hoppas det går bra för dig idag, både med körningen o med jobbet! :)

Lotta sa...

Hon verkar bra din chef! Förstående när du blev sjuk och flexibel med att arbeta på distans. Det är inte enkelt för någon att vara ny så var inte orolig. Tror du har all support!

Kram!

Taina sa...

Det kommer att gå bra! Hon verkar ju jättebra din chef. Det är bra att hon kan "rätta in en" om man råkar göra fel. Då finns chansen att göra rätt nästa gång.

Ta det lugnt på vägarna!!!

KRAMAR!

Katarina sa...

Jag tror och hoppas det ska gå bra!! en mycket händelserik tid i ditt liv, jobbet, väderomställnigar osv.. Sedan kan man visa, att man kan korrigera saker och räta upp.. Helts äker. Stor kram

Annika sa...

Det ska säkert gå bra.
Du verkar ha en fin chef, Saltis.
Nu ör du säkert på jobbet.
Önskar dig en fin dag och en inte alltför hektisk vecka!!
Stora kramar!!

Desiree sa...

Hoppas att det gick bra att ta sig till jobbet idag. Har läst en hel del om att det råder stor bensin brist i NY och att man på en del håll (eller hela stan)portionerade ut bensin i rationer som man fick köpa. Men jag hoppas att ni slipper dessa problem. Jag tror man alltid känner lite av den känslan att man ska bedömmas om man har möte med sin chef. Jag själv blir alltid lite nervös spelar ingen roll om jag vet att jag inte borde vara nervis alls. Men hoppas att mötet gick bra. De verkar så nöjda med dig så det går nog finfint.
Keep calm and carry on när du har denna intensiva vecka framför dig.
Kram!

Marianne sa...

Ja, klart man blir nervös när man vet att man har gjort några fel. Men som du säger, innan man vet hur rutinerna är, är det inte lätt. Jag håller tummarna för att det går BRA! Och det gör det nog, ska du se.

Kramar!

Sahra sa...

Helt övertygad att det inte är alltför negativt. Har du en bra chef har ni ju betat av ev missöden och då ska det inte vara något mer. Tycker jag. Det kmmer gå jättebra.
Kram

Västmanländskan sa...

Ha en fin vecka du också. Kör försiktigt! Kram!