söndag, december 30, 2012

Återförening och sleep-over i DC

Igår kom vi hem efter vår resa till DC. Vi har haft ett par riktigt bra dagar! Här är en del bilder från första kvällen och dagen vi var hos våra kära vänner Familjen K. Det var verkligen otroligt härligt att träffas igen!

Körde ner i ösregn och riktigt riktigt läskigt väder.

Vi kom fram på kvällen och Lill-Skruttan och R började leka i stort sett direkt.
Både Lill-Skruttan och R hade tjatat om att få ha en riktig sleep-over och på kvällen gick de och lade sig i R's säng för att sova tillsammans.


Mycket skratt blev det och ingen av oss vuxna trodde att de verkligen skulle klara av att somna och sova tillsammans under natten. Men det gjorde de faktiskt. Ända fram till 05.30-tiden eller så. Då kom R upp och väckte mig och M och berättade att Lill-Skruttan grät. Jag gick ner och hämtade henne och så fortsatte vi alla sova men Lill-Skruttan med oss och R hos sina föräldrar.

Nästa morgon lektes det med R's julklappslego.

Sedan gick vi ut till närmaste lekplats. Ovädret från igår hade slutat men det var rätt kyligt ute. Särskilt vinden.

Trots kylan hade ungarna hur kul som helst.
Efteråt gick vi in och fixade lunch och packade sedan ihop oss för att åka in till DC och gå på Smithsonian National Air and Space Museum. Men det får bli ett annat inlägg.

Nu är det söndag och årets näst sista dag. Och vi ska strax dra till Norma's för att äta en riktigt god Brunch! Det är Svägerskan och Loffs födelsedagspresent till M som vi nu tänkte förverkliga eller snarare inmundiga. Och det ser vi verkligen fram emot!

6 kommentarer:

Miss Marie sa...

Barn har kul i vilket väder som helst! :)

Vad gulligt av R att komma och väcka er när E var ledsen! Sötisar!

Önskar er ett riktigt gott nytt år! Jag ser fram emot att få följa er nästa år också! :)

Sahra sa...

Härligt att komma bort och få träffa bästa vänner också. Underbart att de leker så bra trots att det blir glesare mellan träffarna. Kram

Lotta sa...

DC - så roligt! Äntligen fick ni träffa er vänner.

Saltis, vi var på Manhattan igår. Vi går om varandra ;)

Vill önska er ett härligt 2013 och hoppas att vi ses snart!!!

KRAM!
Lotta

Taina sa...

Gud så kul för er att ni kom iväg och att allt funkade så bra! Jag tänkte på er när jag hörde om vädret. Men så tänkte jag om, "Svennebananer fixar det, sätt som en plätt!".

Nu är det snart slut på 2012 och vi blickar framåt, mot ett BRA år trots all skrämselpropaganda med dåliga tider bla, bla, bla. DET vill vi inte lyssna på,

GOTT NYTT ÅR!!!

Kramar!!!

Desiree sa...

Så söta de är E och R. Vilken fin vänskap. Många härliga bilder. Så kul att ni fick chansen att åka till Washington och hälsa på dem. Trivs de bra i Washington eller känner de viss längtan tillbaka till NY ibland? Hoppas ni får möjlighet att träffas igen under det kommande året.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Vad mysigt att E fick träffa sin bästa vän och "kärlek" igen! Har ni planer på när ni ses igen?