måndag, december 03, 2012

Sliten

Jag känner att förra veckan tog rejält på krafterna. Hade tänkt skriva lite mer om just förra veckan, men det får bli senare. Har inte energin och orken nu. Så jag återkommer. När energidepåerna fyllts på lite. Detsamma gäller svar på era kommentarer här samt att kolla bloggar. Jag återkommer som sagt.

9 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jag förstår dig! Det är drygt att flyga så snabbt fram och tillbaka, mycket jetlag att hålla reda på! Ser fram emot en uppdatering när du är mer utvilad! Kram!

Anne-Marie sa...

Det tar på krafterna att vara bortrest för sitt jobb och vara "på alerten" hela tiden. Skönt för dig att vara hemma igen och få vara med din familj. Såg att det gjorts adventsfint. :)
Kram!

Liz sa...

Viktigaste ar att du har tid for familjen, resten kan alltid vanta. Det ar ofta jag far prioritera bort bloggen eller att lasa bloggar, for barnen och vardagen kommer emellan. Forstar dig sa val. Njut nu av varandra och jag ser fram emot bilder fran Paris nar du orkar..Stor kram!

Channal sa...

Ta det lugnt! Njut av familjen och att du nyligen har varit i Paris! KRAM! Anna

olgakatt sa...

Det tar också litet tid att smälta upplevelser så att man får rätt ord på dem! Ta´t lugnt, ta en T...

Miss Marie sa...

Pust, nu kan du andas ut lite! :) Åker ni hem till Sverige över jul?

Desiree sa...

Det är lugnt. Ta en tid du behöver. Det blir intensivt med mycket jobb, jetlag och sedan bara en dag hemma innan du var tvungen att börja på nya arbetsveckan.
Kram!

Anonym sa...

Fullt förståeligt; blev trött bara av att läsa om ditt schema! Stor kram, ta en paus och julmys med familjen lite =) Kram Mimmi

Martina sa...

Jag förstar att du är jättetrött efter en san intensiv vecka! Och att du hellre vill mysa med familjen än sitta framför datorn.
Ta hand om dig!
Kramar