måndag, december 03, 2012

Hemma igen!

Kom hem sent lördagkväll. Välkomnades trots den sena timmen av en överlycklig Lill-Skrutta och en mycket glad M. De hade dessutom städat och julpyntat eftersom 1:a advent väntade just bakom hörnet. Så otroligt härligt och mysigt att få ett sådant välkomnande! Vad jag hade saknat dem. Längtat efter dem. Det blir på något vis ännu mer verkligt när man slutligen är hemma och får krama om dem. Mysa. Höra deras röster. Skratta och prata. Återigen påminns man om hur lyckligt lottad man är. Vi fikade lite pepparkakor och Lill-Skruttan bubblade konstant. Så mycket hon hade att berätta. Nattade henne och lyssnade på hennes andetag. Min Älskade Lilla Unge! Som jag längtat.  Dela med sig av sina upplevelser och få ta del av deras.

Gårdagen var lugn. Första advent. Det tändes ljus, åts pepparkakor och mystes. Nu är det ny vecka igen. Själv känner jag att jag har minimal lust att köra iväg till jobbet nu, men man gör det man måste. En dag till hemma hade varit underbart. Men nu är det som det är. Strax bär det av.

8 kommentarer:

Sahra sa...

Bästa känslan. Att känna sig välkommen och efterlängtad. När vi kom hem från NY och resten av familjen stod på Arlanda med plakat och bara kaastade sig runt halsen på oss. Vilken känsla.
Kram

Victoria sa...

Vad härligt att komma hem och känna sig så efterlängtad!!

Många kramar//VIc

ExPIAtriate wife sa...

Visst ar det underbart att fa krama alla nar man kommer hem! Vilken spannande resa du haft!! Later intensivt men valdigt roligt!!
Trevlig forsta advent onskas er alla!
Kram!

Desiree sa...

Vilket härligt välkomnande. Låter jättemysigt. Hoppas du får en bra dag på jobbet även om det känns lite småtungt.
Kram!

Taina sa...

Vad härligt att få komma hem på det sättet. Kan tänka mig att E hade mycket att berätta om! Hahahaha!

Ja du Saltis, så känns det ofta när man kommer hem från en resa. I alla fall gör jag det. Vill ha ett par "återhämtningsdagar". Men veckan går fort och snart är det helg igen. Då får ni mysa igen. Din vecka verkar ha varit kanonbra i alla fall!

Kramar!!!

Annika sa...

Mysigt välkomnande hem till staterna igen fick du!
Härligt.
Hoppas det gick fint att köra till jobbet idag.
OCH att du inte alltför jetlaggad!!
KRAM!!

olgakatt sa...

Alltid lika härligt att komma hem även om man haft det jättefint på resan!

finelinan sa...

Så mysigt!