tisdag, december 11, 2012

Jakt

Idag ska jag ut på jakt. Eftersom den online store där vi köpte vår julmust förra året nu är stängd (på grund av Sandys framfart) har jag försökt hitta andra ställen som ska sälja denna så speciella dryck. Efter lite googlande fick jag napp. Total Wine säljer den. Och det finns en affär i den kedjan som ligger i New Jersey. Inte alltför långt ifrån min vanliga pendlingsväg till och från jobbet. Så idag tänkte jag se om jag kan köra förbi där på vägen hem för att handla. Musten som söljs där är Grandpa Lundqvists Christmas Soda. Samma som vi köpte förra året. Om ni inte drukit denna men funderar över hur den smakar kan ni kolla in min recension som jag blev inbjuden att skriva i bloggen Addicted to julmust.

Nu hoppas jag verkligen att de HAR must och att det ska gå bra att ta sig dit och handla idag. Wish me Luck! 

9 kommentarer:

Martina sa...

Haha, vad gör man inte för lite svenska godsaker?!
Lycka till!

Desiree sa...

Ja lycka till med jakten. Hoppas du får stor jaktlycka :-)
Kram!

Annika sa...

Du vet att den finns på Wegmans också va?
OCH Wegmans har ju butiker i NJ.
Jadu, den musten den är GOOOOD den!!
PÅ mitt Total Wine hade de MASSOR, MASSOR av must!!!
Kram!!

Victoria sa...

Hmpf! På mitt närmaste Total Wine fanns inte en enda flaska julmust!
Skandal.

Taina sa...

Hahahaha, denna jakt på julmust. Du och Annika! Förra året köpte jag online just denna Grandpas, men det är ju SÅ dyrt tycker jag. Nu är det ju bara Bella som dricker julmust hos oss och i år är hon inte hemma över jul så det blir INGEN julmust här inte!

Hoppas du hittar det nu bara och kör försiktigt i din jakt på MUSTEN!

KRAMAR!!!

Liz sa...

Lycka till! Denna jakt. Sjalv har jag stallt tre petflaskor i garaget med stor lapp "Don't open before X-mas" pa. Finns inte World Market och som jag laser sa saljs det inte ens langre. IKEA's version kan jag inte ens prova da vi har sa langt till dom. Visst man kan bestalla online i varsta fall.

Tyvarr ar det ju ett dyrt noje, ar nyfiken pa hur mycket dom kostar dar? Tror jag kopte en liten petflaska for $2.50 styck. Min man trodde jag var galen nar jag kopte en hel platta..haha. Det var att dricka och njuta av varje klunk...:) Hoppas du har god jakt lycka! Kram!!

Channal sa...

Lycka Till! Ingen jul utan julmust!
KRAM Anna

Anna sa...

Jag köpte IKEAs julmust igår, och den var helt ok faktist!! Det närmsta sverige jag kan komma är ikea, de hade helt ok lussekatter också!

/Anna

Saltistjejen sa...

Tack alla! Tyvärr blev det ingen must idag men jag har "reserverat" och ska hämta på måndag! :-)