lördag, juli 13, 2013

Finbesök på väg!

Idag är min kära bloggkompis Annika på väg hit. Tillsammans med sin familj. Hennes talangfulla dotter har kommit in på NYU's Sommarteaterkurs. Helt ofattbart! Sökande från hela världen. Till endast ett fåtal mycket eftertraktade platser. Talang talang talang! Minns det när ni om några år ser henne på Broadway eller i något fantastiskt Hollywooddrama! Eller varför inte i någon framtida kvalitetsserie från HBO!

Självklart ska vi ses. Inte direkt kanske. För Annika och Peter kommer att ha fullt upp till en början. Installera sig i lägenheten de hyrt. Kolla upp kvarteren. Staden. Tunnelbana. Hjälpa sin dotter till rätta. Skolan har dessutom ett föräldramöte på söndageftermiddagen. Men senare i veckan hoppas jag att få se mycket av både Annika och Peter. OCH förhoppningsvis även av Allra Käraste Lotta som vi hoppas ska kunna ta sig in hit till staden för att träffa oss på fredag! Det känns så fantastiskt roligt! Och jag tänker återigen på hur bloggandet gett mig så många nya bekantskaper, varav vissa verkligen utvecklats till fin vänskap. Underbart!

7 kommentarer:

Desiree sa...

Du får hälsa Annika så gott och ge henne en stor kram från mig. Jag är säker på att ni kommer få flera underbara stunder tillsammans. Så himla kul att de stannar en vecka och kommer att bo i närheten av er. Perfekt sätt för dem att få njuta av NY och få lite semester.
Kul!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det känns otroligt roligt att Annika och Peter ska vara här i en hel vecka! Och jag hoppas träffa dem flera ggr.
:-)
Kram!

olgakatt sa...

Så utomordentligt trevligt för er alla! Önskar jag kunde ha varit med på ett litet hörn! Hälsa!

Liz sa...

Harligt att kunna traffas! Hoppas ni far flera tillfallen till det under veckan som gar. Skont ocksa for Karolina att ha er nara om det skulle vara nagot hon behover hjalp med under resten av sommaren!

Hoppas du kanner dig battre idag och att du fatt en lugn och fin lordag, och att resten av helgen blir detsamma!

Stor kram!

Kattas Betraktelser sa...

Så trevligt! Underbar värld är denna bloggvärlden. Hälsa och kram

Lotta sa...

Underbara du!

Tack för din ord igår, du är fenomenal <3


Längtar längtar längtar till fredag!! Vad härligt det ska bli.

KRAM och ha en jättefin vecka med många träffar med Annika o Peter!!!!

Saltistjejen sa...

olgakatt,
ja det var så mysigt! SYND att du inte kan vara med lite. Det hade varit skoj!!!


Liz,
Vi har bestämt att ses ett par ggr till och jag hoppas att jag, trots att jag jobbar, kan träffa dem ngt mer också. Vi får se. Och visst finns vi här för K också ifall hon skulle känna att hon behöver ngn efter att Annika och Peter åkt hem.
jag känner mig bättre även om jag har en envis hosta och snuva.
Kram!


Katta,
ja det ÄR verkligen helt fantastiskt med bloggvärlden!! Jag ska hälsa!
Kramar!


Lotta,
ååå vännen! Söta du! Jag längtar också till fredag!
KRAM!!!