måndag, juli 22, 2013

Insta

Ok, så nu är jag på Instagram också. Efter att bland andra Annika och Lotta ihärdigt tjatat, eller jag menar såklart uppmuntrat och berättat hur otroligt bra jag skulle trivas där, så blev det äntligen av igårkväll. Appen nerladdad. Hepp! Konto registrerat. Hepp! Första bilden. Hepp Hepp!
Fast det kommer nog ta mig ett litet tag innan jag får riktig kläm på det hela.

Ni där ute på Insta. Har ni några roliga, bra tips, eller andra erfarenheter av Insta som ni skulle vilja dela med er av så gör gärna det! Och vill ni följa mig är mitt Instagramnamn saltisinnewyork. Klick klick! Kanske ses vi där? Vi får se hur pass "tagen och fast" jag blir.

Och ja, brittisk kunglig bebis verkar det ju kunna bli idag också. Nyheterna här på andra sidan Atlanten rapporterar ihärdigt i brist på eget Kungahus. 22:a juli. Kanske kommer denna dag nu att bli ihågkommen för något annat än enbart en av de mest tragiska och fruktansvärda händelserna som skett under min livstid. 22 juli. Årsdag. Norge. Jag skänker er en tanke idag. 22 juli. Också en annan årsdag. Troligen enbart ihågkommen av mig och M (om ens det vissa år hahaha!). Men ändå. Dagen då vi båda sade Ja. Och på den vägen är det.....

6 kommentarer:

Miss Marie sa...

Kul! Vi ses på instagram! :)

Och ja, en stor dag mitt i allt vardagliga, tänk att glädje och sorg kan finnas bland oss så uppblandat!

Syster i söder sa...

Grattis på bröllopsdagen!!!! Jag kom faktiskt ihåg den i år tack vare din fina almanacka som jag fick i julklapp av er. Tänk vad åren går fort alltså? Nu har jag lagt till dig på instagram-äntligen säger jag bara! Jag instagrammar ganska mycket faktiskt. Ett bra komplement till bloggen, men å andra sidan är jag urtrött på facebook.
Lova mig att du börjar följa rokuthecat. Jag kan inte leva utan denna instakatt från Bangkok, hahaha! Fick du mitt mail häromdagen förresten? Vet aldrig vilken mail jag ska använda till dig länge? kram

Sahra sa...

Grattis på bröllopsdagen
Kram

Annika sa...

HAHA; ja nog tjatade VI hål i huvudet på dig!!!
HAHAHA!!!
Välkommen till Insta!!!
Så jätteroligt medium. och lätt.
Roligare än fejjan ALLA gånger!!!

När du svarar folk på Insta, eller nämner ngn annan instavän, så glöm inte att sätta @ framför namnet. OM du inte gör det ser man inte att du svarat tex.
Jag har laddat ner lite collage-appar, som Fotorus och InstaFramePro.

OCH grattis till dig och Mats!!!
Jag ser en ful bild på mig i inlägget nedan, så nu måste jag läsa där, hahahaha!!!!

KRAMAR!!!

Steel City Anna sa...

Grattis på bröllopsdagen :)

✿Ewa sa...

Grattis i efterskott till Er på bröllopsdagen!
Läser att du nu är på Instagram, så kul! Om du vill får du gärna lägga till mig ewabl heter jag :)

Kram!