fredag, juli 12, 2013

Fredag med picknicklunch och fungerande mirakelmediciner

Mår mycket bättre idag. Visst jag är fortfarande förkyld, men jämfört med igår och i förrgår är det en avsevärd skillnad. Till det bättre. Tror nog att mirakelmedicinen verkatTACK alla ni söta som skrivit önskat mig att Krya på mig. Det värmer. Jag var till och med såpass bra att jag var med på Lill-Skruttans picknicklunch som hennes lärare anordnade idag. I deras trädgårdsland. Så mysigt. Älskar hennes dagis och ja jag ska erkänna att jag kommer sakna det i höst. Även om jag också ser fram emot skolstarten. Nu önskar jag er alla en fin helg!
4 kommentarer:

Liz sa...

Harligt att hora att du ar battre och att du aven kunde vara med pa dagis picknick! Det ar ju vardefullt, med tanke pa att det ju inte ar sa lang tid kvar dar nu...

Trots allt, spannande med skolstart och allt man maste handla infor den! Antar att ni har fatt listor etc redan. Har ar jag for forsta gangen lite osaker pa vad Cassie egentligen kommer behova, da det ar forsta aret pa Middleschool. Forut har man alltid fatt listor med allt man behover till just sin elev och sen till klassrummet, nu far vi se...Blir val att man handlar pa sig for mycket som vanligt, men ar det nagot vi har lart oss ar det battre att ha ett extra lager hemma av allt, och att kopa det i just skolmaterialshetsen rader och reor i alla affarer ar mycket lonsamt!

Hursom, vet inte varfor jag kom in pa det nu? :)
Ha en jattefin helg Saltis och tack for din fina kommentar idag. Tyvarr har ryggen som kandes battre, tagit manga steg tillbaka och har gjort otroligt ont idag. Skulle nog inte ha spolat av uteplatsen med allt dartill...

eastcoastmom sa...

Hoppas du fick en snabbisförkylning!
Och skolstart, våra grannar i CT har en femåring och nu med större barn tycker man ju att de är så små... men vad de växer fösta året i skolan, kindergarten. Du ska se att det blir toppen!

Desiree sa...

Vad bra att du känner dig bättre och kunde hänga med på denna trevliga lunch.
Kram och ha en fin helg och hoppas du snart är helt frisk.

Miss Marie sa...

Skönt att du mår bättre! Förkylning suger, ännu mer så på sommaren!

Ska lyssna på Leos sommarprat!