onsdag, juli 10, 2013

Mer från Coney Island

Vi tog ju bilen till Coney Island i söndags. Här kommer lite fler bilder från den utflykten. Mest från det ena av nöjesfälten som vi besökte. Längs med stranden här finns flera nöjesfält och alla ligger intill "The Boardwalk". De här nöjesparkerna är inte särskilt stora och de är alla lite olika med olika sorters åkturer. Den nöjespark vi besökte har i stort sett riktat in sig enbart för barn. Varje tur här kostar $3 men man kan även köpa fler biljetter på en och samma gång och på det viset få lite rabatt. Vi köpte 10 biljetter och då kostade det $2.50 per biljett. Sedan finns det andra intilliggande nöjesparker som har helt galna saker man kan åka (eller kanske snarare, flyga, studsa, fall...) som vuxen. Rena rama självmordsredskapen tycker jag att vissa ser ut som och jag skulle aldrig någonsin frivilligt våga åka något sådant. Men så är jag heller inte den sortens äventyrare.

Först en liten båttur

Det stora Pariserhjulet, eller Ferris Wheel som det väl heter här, tycker jag mycket om att se på. De vita yttersta krogarna är sådana som är stilla, medan de färgade faktiskt åker fram och tillbaka då hjulet snurrar. Än har vi inte åkt det men vem vet, kanske blir det någongång i sommar.

En av favoriterna var att köra häst och vagn

Och de här "Dizzy Dragons" som snurrar runt runt runt

Karusell är en annan storfavoritOch rida i en val

Jag och Lill-Skruttan testade även berg-och-dalbanan "The Sea Serpent"...

...fast den åkturen blev lite väl läskig tyckte Lill-Skruttan

Så det blev lite fiske istället

Någon slags "Kalle-Anka-båt"

Och till slut ännu en åktur med hästarna


Den obligatoriska varmkorven på Nathan's (fast jag föredrar deras lobster rolls)Solen börjar gå ner


Skymning

4 kommentarer:

Liz sa...

Vilken harlig dag ni fick! Jag alskar att gora sana har "utflykter" nar tillfalle ges. Att gora nagot och inte bara lata dagen forsvinna. Fina minnen och fina foton.

Ser ut att vara ett trevligt stalle med full fart, och roligt med nojesparken. E sag ju verkligen ut som om hon njot mer av hast och vagn karusellen an bergochdalbanan..:)

Hoppas din vecka ar bra,
Stor kram!

Kattas Betraktelser sa...

Ser verkligen ut som en härlig dag bland alla karusellerna. Vad stor "lill skruttan2 blivit" Wow!

Full rulle ser jag att ni har det. Kram

Desiree sa...

Jag är inte heller någon storåkare på ett nöjesfält. Blir lätt yr eller illamåande eller bara tycker att det är läskigt med branta bergochdalbanor. Men det ser bra ut för E med många trevliga och roliga åk.
Kram!

Steel City Anna sa...

Ser ut som en härlig dag!