torsdag, juli 18, 2013

Spontanfika med Annika

fick vi till en igen då. Den andra denna veckan. Jo, det gäller ju att passa på.... En spontanfika med finaste Annika blev det. Denna gång på Starbucks. Förra gången (vilket var i tisdags) sågs vi på ett av våra favoritkaffeställen Oslo. Men nu blev det Starbucks som ligger ett stenkast från lägenheten där Annika och Peter bor denna veckan. Så KUL! Att småprata om ditt och datt. Underbart! Jag önskar bara att det vore enklare att ses annars också. Att det inte vore så långt mellan DC och NYC.... För sådana här fikor med denna toppentjej skulle jag gärna gärna gärna ha oftare. Jag säger det igen. med risk för att låta tjatig. Bloggvärlden är fantastisk! Vilka vänner jag fått. Tacksam och Glad. Det är jag.7 kommentarer:

Sahra sa...

Så mysigt att träffas igen. Behöver ju inte vara så märkvärdigt. En snabbis. Lite pladder. En fika. Och en kram. Räcker långt
Kram

Millan sa...

Ah vad skoj! Spontantraffar ar ju dessutom bast tycker jag. Oftast blir det annu trevligare an nar man planerat att traffas eftersom det kanns som en bonus :-).

Kram

Annika sa...

Detsamma säger jag. UNDERBART att träffas igår igen. Det känns som om vi bara skulle ha kunnat prata, prata, prata i timmar!!!
Ja, det är lite för långt mellan DC och NYC! För långt för spontanfika iaf!
Ni får komma ner snart igen.
IDAG ses vi IGEN!!!!äGUD vad KUL!!!!
KRAMAR!!!

Annika sa...

GUD vilken SVETTIG bild på mig. Håret som en svettloska, haha!!
Hela jag blank. Tröjan svettig. OMG, what a BEAUT!!
HAHAHA!!!
Kram igen!!

Emma sa...

Härligt med bloggvänner. Länge leve bloggarna! Men jag är INTE avis pa eran värme. Här i Sverige är sommaren just nu perfekt och det Är jag glad för.

Desiree sa...

Så nice med en spontanfika. Ja nog skulle man önska att avstånden var mindre. USA är väldigt stort så inte så lätt att träffas även om man bor på samma kust eller ens grannstater. Kul att ni fick en mysig pratstund.

Suzesan sa...

VAD mysigt. Kul att ni får tid att ses.

Åhh ja jag tycker också det borde vara närmare mellan Sverige och DC;)

Inte så långt.LOL.

Kram
/Susanne