måndag, juli 29, 2013

Poolsöndag

Igår söndag, blev det poolbad hemma hos en av Lill-Skruttans kompisar. Efteråt middag. Ungarna hade hur roligt som helst och vi vuxna hade massor att prata om så det var en riktigt lyckad eftermiddag och kväll.

I övrigt har helgen som gått varit skön. Inte så mycket inplanerat utan vi har tagit det ganska lugnt. Hunnit organisera lite här hemma. Rensat. Sådant känns alltid bra. Nu ny vecka. Hoppas ni alla får en fin sådan!

6 kommentarer:

Emma sa...

Fint med skön helg. Ville bara hälsa att jag kikar in här regelbundet men inte alltid kommenterar! Kram på er.

Annika sa...

Härligt!
Ja, varför kunde inte vädret vara så här då vi var där. TÄNK vad härligt det hade varit.
Mkt trevligt väder här också. Love it!!
Det fäller att njuta så länge det varar.
Kramar!!

Kattas Betraktelser sa...

Vad mysigt med en bad helg! Hon ser ut att trivas! Kram

Saltistjejen sa...

Emma,
Tack vännen! Jag kikar in hos dig också men hinner inte alltid kommentera. Men följer ert nya äventyr!
:-)
Kram!


Annika,
haha ja nu har vädret varit riktigt skönt ett tag. Men men, ni fick ju något att minnas iallafall med er heta vecka här! :-)
Kram!!


Katta,
ja det var jätteroligt och E älskar att bada. Nu är hon lite modigare också och "simmar" på med sina "noodles". :-)
Kram!

Liz sa...

Harligt att se att hon trivs sa bra i vattnet! Jag vet ju att du skrev for langre sen att hon inte var sa van vid pool och att simma och att ni letade simskola eventuellt. Har ni hittat nagot ni vill anmala henne till? Nar borjar hennes Kindergarten? Har borjar skolorna den 12 Augusti, sa det ar inte langt kvar av sommarlovet.
Stor kram!!

Saltistjejen sa...

Liz,
ja hon älskar det. Men nej vi har ännu inte tagit tag i det där med simskola än. Funderar på hösten kanske. Samtidigt som jag tänker att jag kanske själv borde kunna lära henne. Jg har ju faktiskt varit simtränare för många år sedan. Visserligen till något äldre barn (7-12 år) men ändå...
Hon kommer inte börja skolan förrän veckan efter labor day så en dryg vecka in i september. Så vi har en dryg månad kvar.
Kram!!