torsdag, juli 04, 2013

Independene Day

Det har varit lite hektiskt ett par dagar här och därför tyst på bloggen. Men idag har vi ledigt. Independence Day. 4th of July. Nationaldag. I sedvanlig hetta och fukt. Vår vardagsrumsutsikt hade därför återigen färgad topp, men denna gång är det landets färger istället för regnbågens. I eftermiddag drar vi upp till Harlem och våra vänner där. Herr och Fru Wien. Det har nästan blivit lite av tradition att fira 4:e juli tillsammans med dem. Samt våra andra vänner Herr Österrike och Fru Madrid. Jag har gravat lax. Men fick igår ett email från värdparet att inget mer behövde tas med eftersom de redan fixat "alldeles för mycket mat och dryck". Haha! Låter lovande tycker jag...!

Det enda trista i kråksången är att det blev ändrade planer för min vän och bloggkompis Taina, som alltså inte kommer hit. Tråkigt, men jag hoppas verkligen vi kan ses snart ändå!

Till er alla där ute som på något vis firar dagen vill jag önska en riktigt FIN, MYSIG, ROLIG och GOD 4th of JULY!!!

6 kommentarer:

Lisa sa...

Kul att ni firar 4th of July med sa manga österrikare ;-)
Ha det sa kul. Later verkligen lovande att de fixat mycket mat & dryck!
Happy 4th of July!
Kramar, Lisa

Miss Marie sa...

Låter härligt! Ha en bra dag!

Saltistjejen sa...

Lisa,
hahaha ja det har blivit så att några av våra allra äldsta vänner här är från just Österrike. :-)
Kram!


Miss Marie,
Tack! Det ska vi ha.
Kram!

Sahra sa...

Ha en härlig och festlig nationaldag. Kram

Desiree sa...

Så himla kul att ni är ett sådant internationellt gäng som firar ihop. Låter underbart. Jag är säker på att ni fick en toppenkväll med massor av god mat. Synd att Taina fick ändrade planer. HOppas ni får tillfälle att ses en annan gång här framöver istället.
Kram och happy 4th!

Martina sa...

Härlig bild!
Kram