tisdag, juni 03, 2008

Allt väl!

Enligt den senaste undersökningen mår Lill-Skruttan bra.
Hjärtljuden var normala och stabila.
Inga sammandragningar hos mig.
Ultraljudet visade att hon rör sig, och att hon dessutom fortsätter träna sin andning, vilket var något de kollade väldigt noga.
Hon verkar alltså må bra trots att hon får torrsimma lite stackarn, för det var verkligen nästan ingen vätska alls där inne.
Fortfarande har hon huvudet högt, så vi är helt inställda på kejsarsnitt.

Det känns så oerhört skönt att hon verkar må bra och att hon förhoppningsvis kan stanna lite till.

29 kommentarer:

Marianne sa...

Så skönt att höra! Du är verkligen i de bästa händer så allt kommer säkert att gå bra för er. Jag instämmer i alla tack för att du orkar hålla oss uppdaterade mitt i allt. Vi är många som tittar in hos dig stup i kvarten nu.

Stora kramar till er alla tre! Tänker på er hela tiden!!

koko sa...

Sweetie, är så glad att det går som det ska, hoppas att tjejen kan stanna inne ett tag till. För att de kommer ta ut henne när det behövs finns det ju inga tvivel om! Ser så mycket fram emot att få se henne, men det gör inget om det dröjer! Stora kramar från mig. :-)

Lisa sa...

Tack Saltis att vi fick hora att laget ar under kontroll! Snart ska M och jag lagga oss, kollar in i morgonbitti innan jobbet. Ma sa bra alla tre och hoppas du kan sova lite, aven om det ar dag hos er. Kramisar till dig, M och lill-skruttan!

Petra H sa...

Skönt att höra att allt är bra, tänk att du bloggar direkt från BB!!
Tack för uppdateringen!
Fortsätter att tänka på er..

JaCal sa...

Åhhhh vad bra nyheter! Har tänkt på dig idag. Skönt att hon mår bra - nu håller vi tummar och tår att hon kan stanna ett par dagar till. Härligt med internet på BB!

Desiree sa...

Låter underbart Saltis. Så skönt att höra att både du och dottern eran mår bra. Har de vågat ge dig någon prognos på hur länge de hoppas att hon kan få bo kvar i din mage eller det är bara att avvakta och hoppas på att hon stannar en dag till för varje dag som går?

BS sa...

Stort lycka till! Tänk vad bra att ni var tidigt ute med vagnen i alla fall. Vad spännande med uppdateringar direkt från BB!

Helga sa...

Ojoj, här händer det dramatiska saker! Skönt att höra att allt är bra och att du är i goda händer. Ledsamt med den oro du måste ha känt. Men det kommer att gå bra det här ska du se!

Kram,
Helga

Annika sa...

All tid hon kan få därinne i din mage är ju guld. Fint att du håller oss underrättade, vi surfar ju liksom in här hela tiden :-)
Allt gott till er. jättekram!!

Vickan sa...

Ett gäng MEGAKRAMAR och en hälsning till Lill-Skrutt att stanna där inne!!!

*KRAMAR OM LÄNGE*

aurorabuddha sa...

Ah, sa skont att hora! Hon har manga mammor som hejar pa henne nu! :o) Vi kanner ju att hon ar nastan *varan* unge, vet du. :o)

Anonym sa...

Åh Saltis!
Jag hoppas att lillsnärtan stannar inne i värmen ett tag till.
Skönt att du är under ständig uppsikt nu tills dess att lillan är redo för att möta världen.
Leon ligger och hickar på min axel när jag läste om dramatiken på tunnelbanan.

Jag måste verkligen kolla din blogg noga nu så jag inte missar nått.

Superkramar från mig och Leon!

Sporty Spice sa...

Skönt att höra att allt är bra och att lill-skruttan kommer ut snart.

Anne sa...

Åh, underbara nyheter! Tack för uppdateringen. Ni fortsätter att vara i mina tankar!

Anna, Fair and True sa...

Har läst men inte hunnit kommentera! Tänker på er där borta! Jag är även imponerad att du fortsätter uppdatera oss - min kille hade sagt "ingen dator för dig och definitivt inget bloggande" ;)

Musikanta sa...

Vilken tur att du är på sjukhuset! Nu är du ju väl omhändertagen och omgiven av duktiga läkare och sköterskor. Allting kommer att gå jättebra. Mångar kramar från Musikanta.

Millan sa...

Gott att hora att lillskruttan mar bra!! Skont att de kollar dig sa regelbundet sa att ni hela tiden vet att hon mar bra. Maste kannas jatte skont!!

min stora lilla värld sa...

Härligt, lill- & storskruttan! Fantastiskt att de klarar sig så bra där inne både med och utan vatten. Ni är i goda händer. Stora kramar!

Fia sa...

Men oj vad det händer saker!! Jag har nu läst ikapp och himmel vilken tur att allt gått bra hittills!

Hoppas hon bestämmer sig för att torrsimma tills hon fixar andning och andra saker som kan vara bra att kunna innan hon ska ut på egen hand.

Kommer att tänk mycket på er alla tre nu! Bamsekram!!

Annika sa...

Hittade in hit till dig via ett tips... har nu suttit och läst en stund, och är fast!!

Jag hoppas att allt kommer gå bra, för varje timme som den lilla Söta lyckas få vara kvar därinne, destå bättre är det. Skönt att de redan nu har förberett för lungornas mognad.

Det kommer gå bra, födde själv en dotter i v 36, för snart 8 månader sedan, och kan inget annat än säga att de är starka de små liven!!

Jag håller ALLA mina tummar & tår för Er!!


Kramar

Annika

Fundersam Cecilia sa...

Käre nån då här händer det grejer...hoppas verkligen att ni mår bra!!
Med tanke på torrsimmet så förstår jag att ni är inställda på snitt.Trodde inte att barn fick vara kvar om det inte finns nåt vatten.
Hoppas att lilla livet får stanna kvar där inne lite till.Håller alla tummar och tår!
Kram!

Vee sa...

Hej Saltis. Har foljt din blogg under tystnad en langre tid. Vill bara skicka lite positiva vibrationer... Allt kommer ga bra med lill-skruttan! Jag antar att hon redan (kanske) ar ute i denna stund. :)

Loff sa...

Gratulerar, det är väl klart att lillan ville komma ut i tid till EM =).
Hoppas allt är super.

//Loff

Christel sa...

Vi har hört om den stora lilla nyheten och vill hälsa vår lilla nya sommargranne välkommen till världen! Kramar tills vi ses! Christel, Thomas, Johannes och Filippa i Harastorp

Anonym sa...

Vilken chock! Skönt att det verkar gå bra i alla fall. Kramar/Adriana

aurorabuddha sa...

Ah, sa hon har kommit nu?

Hurra x 4 pa fodelsedagen!!

Fundersam Cecilia sa...

Nej men har hon alltså kommit?!om man får tolka kommentarerna ovan rätt....Jätte stort Grattis och hoppas allt gått väl.
Ta hand om er!

Lullun sa...

Nu har jag inte varit förbi på ett par dagar och oj vad har det hänt saker!! Är lite osäker på hur jag ska tolka kommentarerna, men då det nu är onsdag så har väl det lilla pyret kommit. Hur som helst håller jag allt vad tummar, fingrar och tår heter för att allt går / har gått bra! STOR KRAM!!

aussiekicki sa...

Men Jösses! Här händer det grejer när man inte kollar in på ett par dagar!
Det verkar som Lillan har kommit och vi vill gratulera så mycket och hoppas att ni alla mår bra!!!
Många kramar från Kicki