tisdag, juni 03, 2008

Snabb uppdatering

Vill först bara säga TACK till er alla därute som tänker på oss!!!Det betyder verkligen oerhört mycket! Tack för sms, hälsningar, mail och kommentarer här på bloggen!!
Och till er som skickat kommentarer: Jag kan tyvärr inte kommentera alla era individuella inlägg just nu, men läser dem självklart och de värmer oerhört mycket!


Sedan kan jag meddela att inget nytt har hänt än. Har haft en ok natt även om det inte blvit så jättemycket sömn. Först var jag ju uppkopplad till monitorn för att ha koll på hjärtljuden, och då blir man ju rätt begränsad i rörelsefriheten vilket gör det lite knepigare att sova.
Sedan hade jag självklart miljarder tankar som snurrade i huvudet...
Men framåt småtimmarna blev det lite sömn ändå. Skönt.

Nu har jag fått frukost, och om ca 1 timme ska jag och Lill-Skruttan på kontroll igen. Tror de vill kolla hjärtljud och flöde för att se att hon mår bra.
Har dock känt rörelser nu under morgonen vilket alltid känns skönt och betryggande. Jag hoppas såklart att hon fortfarande mår bra så hon kan stanna där inne och växa lite till. Men vi får se vad de säger.


Återkommer senare.
Och STOR KRAM till er alla!!

9 kommentarer:

Desiree sa...

En bamsekram till dig Saltis. Tänker på dig som sagt och håller tummar och tår för att allt ska gå så bra som möjligt för dig och lill skruttan. Tack för att du håller oss uppdaterade även om du har fullt upp med allt annat omvälvande som händer dig just nu.

Millan sa...

Men josses!!! Jag har inte kunnat kolla internet pa flera dagar forran idag och da lamnade Petra ett meddelande och fragade om jag sett din blogg. Vill bara skicka en halsning och en kram och saga att jag hoppas ni mar bra bada tva. Det kanns ju i alla fall som om du ar pa ratt stalle nu dar ni kan kollas hela tiden. Vilken liten lurifax som lagt sig i sate nu dock ;-). Har du nagon som helst aning om hur lange den lilla kan tankas stanna kvar i magen nu eller far ni bara ta en dag i taget!?
Kram!!!

Lisa sa...

Tack Saltis, for att att du haller oss uppdaterade mitt i allt. Vi ar manga har ute som tanker pa er nu.
Kramar fran Lisa

Marianne sa...

Skönt att höra att allt är bra och att du har kunnat sova i alla fall lite grann. Jag är inte religiös, men jag har bett en liten bön till Gud i alla fall. Och jag kommer att be fler. Tänker på er hela tiden! Stora stora kramar.

Petra H sa...

Jag tänker så på er och håller tummarna att den lilla stannar inne ett tag till! Men du verkar vara i goda händer så det ska gå jättebra är jag säker på.
Som du ser så är jag en riktig skvallertant, förra veckan skvallrade jag till dig att Jess hade fått sin Leon och nu skvallrade jag till Millan, hi hi!
Stora kramar och många tankar..

Annika sa...

Under hela min promenad idag var tankarna hos dig. Jag känner så för dig nu.
DU är under bra omvårdnad, allt blir bra...
Massor med kramar och massor med tankar...

Suzesan sa...

Håller tummarna!!!Skönt att höra att allt är OK. Det kommer gå bra!
Jag har inte varit med på din blogg så länge men t o m jag... både skvallrade och fick fjärilar i magen:)
Kramar
/Susanne

aurorabuddha sa...

Oh, my goodness! Sweetheart! Tank sa mycket som hander bara for att jag inte kollade bloggarna igar!

Stor Texas kram till bade dig och M - och some peace and comfort till Lill-Skruttan oxa.

Jag kommer att titta in har titt som tatt nu!

Anne sa...

Bamsekramar även från mig! Efter att jag läste på din blogg kan jag inte sluta tänka på dig, Lill Skruttan och den blivande pappan så klart. Ni finns i mina tankar.
Ni har det bra nu, trygga med den vården och allting övervakas så noga nu. Allting kommer gå bra! Tack för att du håller oss uppdaterade. Massor med kramar!