tisdag, juni 16, 2009

Och här är de... fulskorna...

Framifrån ser de ut ungefär som vanliga gympaskor.


Men från sidan... Hm, som en konstig hybrid mellan platåsko och banansula...!
Man känner sig lite som man har klumpfot när man sätter dem på fötterna. Men sedan när man börjar gå så är de såååå sköna!

15 kommentarer:

Suzesan sa...

Åhhh såna har jag sett på reklam. De följer med steget och formar sig efter foten eller??Jo lite fula men överkomligt om de är så sköna. VILL HA!

Hoppas ni får det fina vädret snart.

Amelie vägde 3100g den 16juni och är 48cm lång mitt lilla barnbarn.

Såååå söt. Finns bild på bloggen nu:)
Jag berättar det för alla. Överallt i affären och alla jag möter. Sandra(min dotter) behöver inte berätta det för många för djungeltrumman går nu.

SÅ NU ÄR JAG Stolt....Mormor. Coolt. Stort.

Kram
/Susanne

Marianne sa...

Dina är i alla fall snyggare än mina!

Kram!

Mia sa...

De var väl inte alls fula! Jag har hört talas om dem och sett flera varianter i affärer i Göteborg. Den finns som sandalvariant här och den kan säga, den är ful! Kram!

m i t sa...

Välkommen i klubben! Jag har just investerat - inte billiga! - i ett par sandaler. Provade första gången för ett år sedan och har sedan velat hit och dit. Men flera bekanta har pratat sig varma och när mina ecco nu tappat spänsten totalt slog jag till. Har dem som inneskor ännu. Jag använde jordskosandaler för 20 år sen och gillade dom mycket men dom försvann ju så småningom. Dessa liknar jordskorna rätt mycket med den låga hälen men hade inte så mycket "gunga". Skönhet kan man ju inte anklaga skorna för, men bättre glada fötter än vackra och ledsna!
Gung på dig!

Millan sa...

Vilken jatte haftig utsikt du har fran jobbet!! Forstar att du inte har nagot emot att sitta dar i fonstret och skriva! :-) En sadan utsikt blir man nog aldrig trott pa! Min utsikt ar INTE sa rolig fran jobbet. Jag tittar rakt in pa en bakgard och bakgardar i england ar ingen hojdare. Tanket ar att ingen ser baksidan pa husen anda sa de bryr sig aldrig om att gora iordning dar... ;-).
Sadana har skor har jag sett ratt mycket av har i england faktiskt. Det ar val sadana dar som ska trana kroppen nar man gar i dem?? De ar ju inte jatte snygga direkt men jatte bra har jag hort! kram

Camilla sa...

Håller med om att skorna inte är så vackra, men antar att att de är jättesköna.
Har läst en hel del om dem när de kom. Ska tydligen vara bra för hållningen eller nåt.
Sköna är de säkert, men håller med om att de är fula från sidan.
Bra om man inte är så lång :)

Ha det gott
Kram

Sanna sa...

Jag har också hör att de ska vara både sköna och bra för en. Lycka till med dina nya skor! ;)

Annika sa...

MEN!! Enligt besökande svennar som jag mötte häromdagen är dom dojjorna superheta i Sverige, typ i klass med spikmattornas popularitet :-)
ALLA tre besökande svennar som jag då träffade i måndags hade köpt dessa dojjor!!
Kostar typ hälften här än vad dom kostar i sverige.
Ska vara superbra...
KUL du får rapportera hur dom känns så ska jag fundera lite över saken sen...
KRAM från ett absolut genommulet DC!!

Susanna sa...

Coola dojjor, men jag fattar vad du menar - klumpfot, haha! Jag behöver införskaffa nya jympaskor, kanske ska satsa på ett par likadana! KRAM!

Saltistjejen sa...

Suzesan,
ja de ska vara väldigt bra för både fötter och rygg t ex. De är ursköna att gå i!
och DU GRATTIS!!!!!!!! haha!
Så du är MORMOR nu!!! WOW!!!!
Så hon kom igår alltså! Å vad underbart spännande!!!!!! Livets efterrätt var det väl Siliva sa om barnbarn.
Grattis till efterrätten!!
Ska genast kolla din blogg!!


Marianne,
haha tack!


m i t,
jo jag får nog gunga vidare. Jag har haft de på nu i ett par dagar och gillar de jättemycket!
Här fanns också någon form av sandalsko men jag valde gympaskomodellen.
Kramar!


Camilla,
Ja de ska vara bra för ryggen. Så att man sträcker på den och belastar den mindre när man går på något vis. Vet inte ifall det stämmer men de är väldigt sköna.
Och ja, jag är ju inte så lång men inser att jag kommer upp lite med de höga sulorna! :-)
Kram!


Sanna,
tack!!


Annika,
jaså det visste jag inte. Vet att många svenskar är mycket för hälsa och sport och att "praktiska saker kommer före skönhet ibland, men att dessa var SÅ poppis hade jag ingen aning om. Där ser man.
Hittills är jag supernöjd men har bara haft dem på jobbet. Ska prova dem i helgen och gå längre promenader med dem. Sedan ska jag rapportera.
Här är sol idag! Jippie!!
Kraaam!


Susanna,
japp lite klumpfot får man. Men hittills sköna att gå i!
kram!

Sporty Spice sa...

Jag köpte mina för drygt ett år sedan, mina är helsvarta. Tänk på att för bästa resultat ska du ha dem på dig i vardagen, inte bara på träningspromenader. =)

Saltistjejen sa...

Sporty Spice,
ah vad BRA då! Att jag har dem på mig på jobbet menar jag!! Jag tycker de ä suveräna som jobbskor också eftersom jag går och står mycket i jobbet. Och då vill man gärna ha skor som känns köna för fötter, ben och rygg! Och de här känns super!
Men jag har även tänkt att jag ska testa dem på en längre promenad i helgne också.
OM det visar sig att jag tycker mer och mer om dem framöver så tror jag att jag kommer investera i ett par till. Då kan man ha ett par som "vardags- och jobbskor" och ett par som träningssko när man är ute och går längre sträckor.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Aha, det är sådana du införskaffat! Ja, snygga är de inte direkt. Men du får rapportera hur de känns.

mammigranten sa...

Dina var snyggare än mina, men när jag köpte så fanns det bara svart/vita eller helvita, och helvita blev alldeles för mycket 80-tal för mig.
Men jag får erkänna att jag är lite sugen på ballerinavarianten, men det får nog vänta till nästa sommar tror jag, så jag hinner slita ut mina ballerina jag köpte tidigare i februari.
Kram

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
hahaha nej de skulle inte vinna ngn skönhetstävling!
Men hittills är jag grymt nöjd!

Mammigranten,
aha, där ser man. Ja nu fanns de i en mängd modeller och färger bara på Skechers. och jag vet att andra märken gör liknande skor också så det fins säkert hur många typer av skor som helst.
Såg inte ballerinamodellen men däremot en rätt öppen sommarskovariant. Fast jag tyckte att sulan såg än mer grotesk ut på de skorna. Just för att själva skon i sig är nättare på en sådan modell. Så det fick bli några som var mer som gympaskor.
Kramar!